sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Perfect Sand Lacquer

Lakkasinpas tänään pitkästä aikaa kynnet! Tuli aamulla sellanen fiilis, että vois jotakin kivaa haluta kynsille kun ollut jo niin pitkään ilman lakkauksia. Ehkäpä se kynsimasis alkaa tästä jo pikku hiljaa häviämään, kun tuli jo ajatuskin haluta lakkaa kynsille ja jaksoin jopa toteuttaakin sen tänään. :)

Halusin aloittaa ihan yksinkertaisella lakkauksella ja valitsin kynsille tekstuurilakan. Voitin sen Verieanan arvonnan Instagramissa niin otin siitä paketista käyttöön ensimmäisenä Perfectin ihanan pinkin värisen tekstuurilakan, jonka seassa on hopeista pientä glitteriä. Aivan upea lakka mun mielestä ja sävyltäänkin ihan täydellinen, kun olenhan niin suuri pinkin ystävä. <3 Laitoin sitä lakkaa kynsille kaksi kerrosta ja se riitti hyvin.

Tuo kuva hieman tummentaa tuota lakan todellista väriä, koska luonnossa se on kirkkaamman näköinen pinkki. En vaan saanut sitä tuohon kuvaan oikein näkyviin. =/
Mitäs tykkäätte tuosta lakasta? :)

Huomasin muuten, että yksi lukijoistani on lähtenyt pois. Oon tainu olla jo liian pitkään poissa blogin parista, kun alkaa lukijat jo lähteä karkuteille. :D Harmi juttu, mutta toivottavasti te muut jaksatte vielä pysyä täällä. <3

12 kommenttia:

 1. Hmh miksei sitä voisi hiljaisiakin blogeja seurata... Kyllähän postauksia tulee joka tuutista, sinä postaat sitten kun haluat :) toi on kyllä tosi kaunis lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. <3
   Niinpä. Ite en ainakaan kato sitä aika väliä millä ihmiset postaa vaan ihan muut asiat siihen vaikuttaa minkä takia niitä blogeja seuraan. :)

   Poista
 2. Nätti lakka. :)

  Ja se on harmi, jos joku lähtee sen takia, ettei joku ole postannut hetkeen aikaan. Joskus niitä hiljaisia aikoja vaan tulee, ei sille mitään mahda.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. :)
   Samaa mieltä oon sun kanssa. Kyllähän ihmisillä on muutakin elämää, kun vaan blogi ja jos kynsimasis tulee niin ei sillekään oikein voi mitään. On myös paljon muita syitä minkä takia ihmiset bloggaa harvemmin ja se on mun mielestä ihan ymmärrettävä asia. Jokainen postaa niin kun haluaa ja ihan millä aika välillä tahansa! :)

   Poista
 3. Mukana pysytään! :) Toi lakka on muuten todella herkku. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! :) Tykkäsin siitä kyl tosi paljon.

   Poista
 4. Onpas ihana lakka! :) En usko, että kannattaa huolestua, jos yksi lukija on poistunut... :)

  VastaaPoista
 5. Nätti tuo. Ite ostin eilen Gina Tricotista pinkin sokerilakan. Kuhan sais kynsille asti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätti tosiaan. <3 Mulla ei oo vielä ainutakaan Ginan lakkaa. Pitää varmaan korjata asia ja ostaa joku kerta. :)

   Poista