tiistai 21. huhtikuuta 2015

BPS tuotearvostelu 1/4

Tehdäänpä taas pitkästä aikaa Born Pretty Storesta saatujen tuotteiden arvosteluja! :) Näitä tulee tällä kertaa neljä ja tässä niistä ensimmäinen. Tämän kuun arvosteluun valitsin 2 leimauslaattaa ja 2 koristehyrrää.
Ensimmäisenä arvosteluun pääsi tuo yllä oleva leimauslaatta BP-L006, joka löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/selected-classic-patterns-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-l006-65cm-p-17924.html.
Tuossa laatassa on 14 isoa kuvaa ja 8 pienempää eli yhteensä 22 erilaista kuviota. Kooltaan laatta on 12,5cm x 6,5cm.

Ajatuksena oli ensin leimata kynsille leopardikuosia, mutta mieli muuttui ja leimasinkin tähti kuviota. Laatta toimi erittäin hyvin ja kokeiltuani useamman kuvion leimaamista paperille niin muutkin kuviot toimi ihan moitteettomasti. Jälleen siis hyvä ja toimiva laatta, jolla minäkin saan jotain aikaiseksi! :) Harmi vaan, kun tällä kertaa leimaukseni eivät onnistuneet kynsille niin hyvin vaan ne levisi ja joistakin kohdista puuttuu kuviota.

Kynsien pohjalla on kaksi kerrosta sinistä Essie Midnight Cami lakkaa ja sen päällä tähti leimaukset tuosta BP-L006 laatasta. Leimauksessa käytin Konadin valkoista leimauslakkaa. Lopuksi sudin päälle hieman China Glaze Nova glitteriä.

NÄITÄ KÄYTIN

  • Essie Midnight Cami
  • China Glaze Nova
  • Konad valkoinen leimauslakka
  • Leimauslaatta BP-L006
  • Alus- ja päällyslakka
Tässä vielä 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!

http://www.bornprettystore.com/

8 kommenttia: