torstai 16. heinäkuuta 2015

Koko kynnen siirtokuvat

Tässäpä tulee heti seuraava tuotearvostelu eilisen perään ja tässä postauksessa arvostelen koko kynnen siirtokuvia, joita en oo koskaan aikaisemmin kokeillut. Multa kyllä löytyy sellaisia pari arkillista laatikosta, mut ne ei oo vielä päässy kynsille asti. :D




Valitsin BPS:n siirtokuvista tuon yllä olevan arkin ja se löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/14pcs-nail-sticker-romantic-flower-patterns-p-9934.html
Tuossa arkissa on yhteensä 14 koko kynnen siirtokuvaa ja niissä jokaisessa on kimalletta. Se tuo noille siirtokuville oikein kivan lisän.
Nuo siirtokuvat toimii ihan samalla tavalla, kun tavallisetkin siirtokuvat ja ovat myös yhtä helppokäyttöisiä. Leikkasin arkista neljä palaa, upotin ne veteen ja pidin siellä hetken, irrotin kuvat taustapaperista ja sen jälkeen asettelin ne kynsille pinsettien avulla. Kuvat oli helppo asettaa ja ne kiinnittyivät kynsille tiukasti. Kuvien leveys oli mun omille kynsille just täydellinen, joten ei tarvinnut muuta kun leikata kynsien päässä oleva ylimääräinen osa pois. Ärsyttää vaan, kun keskisormen kynteen asetin kuvan vähän huolimattomasti niin sen reunat jäi vähän rumasti repsottamaan. Tykkäsin kyllä näistä siirtokuvista ja tuo arkki tulee varmasti käytettyä kokonaan loppuun. :)

Kynsien pohjalla on kolme kerrosta korallin/persikan sävyistä Essence I'm So Fluffy nimistä lakkaa. Keskisormen ja nimettömän kynsille laitoin siirtokuvat ja muihin kynsiin laitoin vielä koristeeksi yhdet strassit.





NÄITÄ KÄYTIN:





Tässä vielä 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!

3 kommenttia: