maanantai 27. tammikuuta 2014

China Glazeja esittelyssä

Tässä postaus, jossa esittelen China Glazen Sunsational Summer kokoelmassa olevat 2 lakkaa. Tähän kokoelmaan kuuluu 6 cremelakkaa sekä 6 jellylakkaa. Tässä kokoelmassa olisi kaikki niin ihania, että pakko varmaan ostaa vähitellen loputkin lakat. Esittelen myös yhden tekstuurilakan, joka kuuluu Monster's Ball kokoelmaan. Tässä kokoelmassa on 6 lakkaa.


 Mattapintainen


Kiiltopintainen

China Glaze  1215 That's shore bright

Sävyltään neon violetti. Koostumukseltaan cremelakka. Kynsillä on 2 kerrosta lakkaa, jolla sain tasaisen ja peittävän lopputuloksen. Tämä lakka on kuivattuaan mattapintainen. Kiiltävä pinta tulee, kun lisää päällyslakan. Lakka levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Tykkäsin tämän lakan kauniista ja hieman vaalean kirkkaasta violetin sävystä. Pääsi suosikki violetti lakakseni.


China Glaze 1220 You drive me coconuts

Aivan ihana neon pinkki jellylakka, joka on läpikuultava. Tämän takia sopii kuulema hyvin glitterlakan päälle ( täytyykin kokeilla tätä seuraavaksi ). Kynsillä on 2 kerrosta lakkaa, joka olisi kyllä vaatinut vielä yhden jos toisenkin kerroksen lisää. Jäi tosiaan kuultamaan hieman läpi. Tämä lakka levittyy myös hyvin ja kuivuu nopeasti. Tykkäsin.


China Glaze 1282 Bump in the night

Musta tekstuurilakka eli pinta jää röpelöiseksi. On hieman kiiltäväpintainen. Kynsillä on 2 kerrosta lakkaa, jolla sain lakkauksesta näyttävämmän kuin yhdellä kerroksella. Levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Ei päällyslakkaa. Tämä oli ensimmäinen tekstuurilakkani ja ihastuin tähän kyllä ihan täysin. Näitä on kyllä pakko ostaa eri sävyissä ja varsinkin pinkkinä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti