sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Moi lukijat!

Moi vaan kaikille ihanille lukijoilleni pitkästä aikaa! :) Mukavaa, että täällä ollaan vielä paikalla ja uusiakin lukijoita on tullut joukkoon. Tervetuloa siis heillekin seuraamaan blogiani!

Mun tauko täältä blogin parista on jatkunut ja nyt alkaa jo tuntumaan, että voisin tehdä pikku hiljaa paaluuta kynsien pariin. :) Vielä vaan menee ehkä noin kuukauden verran aikaa, että pääsen ihan kunnolla tekemään kynsiä ja bloggailemaan. Syy tähän on, että meillä alkaa heti ensi kuun alussa muutto uuteen ja tilavampaan asuntoon sillä tämän hetkinen  n. 59 neliöinen kaksio alkaa todellakin olla liian pieni meille kohta 4 henkiselle perheelle + 2:lle isolle koiralle. Asuntoa ollaa etsitty todella pitkään ja nyt se saatiin. Ihanaa päästä vihdoinkin tilavampaan asuntoon ja saan sen oman kynsinurkkauksen, jossa voin kaikessa rauhassa harrastaa ilman, että aina pitää olla tavaroita siirtämässä edestä pois. Kivaa!

Innostukseni kynsiä kohtaan syttyi taas ja kynsimasiskin meni ohi jo jonkun aikaa sitten. Nyt vaan pitää hoitaa kynnet ja kynsinauhat hyvään kuntoon niin viitsii täällä niitä esitellä. Tässä tulee nyt eilen tekemäni kynnet ja ANTEEKS kauheat kynteni! Ne ovat katkeilleet ja kynsinauhat on niin kuivat, että tehohoito on kyllä enemmän, kuin tarpeen tällä hetkellä.

Lakkasin nimettömään kynteen kolme kerrosta OPI Glitzerland lakkaa ja koristeeksi lisäsin vaaleanpunaisen strassin. Muihin kynsiin laitoin kolme kerrosta OPI Pedal Faster Suzi! lakkaa sekä kynsien sivuihin hieman China Glaze Nova glitteriä.





NÄITÄ KÄYTIN:
  • OPI Pedal Faster Suzi!
  • OPI Glitzerland
  • China Glaze Nova
  • Strasseja
  • Alus- ja päällyslakka




Mitä mieltä kynsistä ja mitäs teille lukijoille kuuluu? :) Aloitan lukemaan teidän blogejanne mahdollisimman pian!

10 kommenttia:

  1. Söpö lakkaus. Mulla on kans töpöt kynnet vaihteeksi. Lohkeilevat ja lyhensin ne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Se on kyllä harmi, kun kynnet aina lohkeilee.

      Poista
  2. Mä kävinkin ihan tässä pari päivää sitten katselemasta sun blogista, että oletko hengissä vielä :D Kiva kun tulit takaisin! :)

    Ja joo'o, kynnet menee kyllä yllättävän nopeasti tosi pahaan kuntoon, jos niitä on hetkenkin hoitamatta. Tiedän tunteen :/ Mutta nätit lakkaukset olet silti saanut loihdittua! Ja hei onnea uuteen kotiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh. Hengissä ollaan! :D Blogitauko vaan venähti vähän pitkäksi ja mukava kuulla, ettei mua oo ihan unohdettu. Ja niin ne näyttää menevän yllävän äkkiä, mutta nyt alkaa kunnon tehohoito niin saa kynnet taas hyvään kuntoo.

      Kiitos paljon! Ihana päästä muuttamaan vihdoinkin isompaan asuntoon. :)

      Poista
  3. Nätit kynnet! Kyllähän lyhyet kynnetkin on ihan hyvät välillä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juuh on ne hyvät sillon jos ne näyttää kauniille. Mulla nää on vaan rumat, kun on katkeillu ihan miten sattuu niin ne on nyt eri pituudessaan ja kauheen näköset muutenkin. En tykkää yhtään, mut jospa ne äkkiä kasvaa ja saan hoidettua kuntoon.

      Poista
  4. Ihanaa että oot palannut! ♡ Sinua onkin kaivattu. :) kauniit lakat oot valinnu kynsille, sopii hyvin. :)

    Onnea uuteen asuntoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että ootte ihan kaivannutkin minua! <3 Mukava on taas palata takaisin. Kunhan vaan saa muuton pois alta ja ollaan asetuttu uuteen kotiin niin sit voi alkaa ihan hyvillä mielin bloggailemaan.

      Poista
  5. Kiva nähdä postaus sulta taas! :) Ja tosi söpöt kynnet oot tehny.

    Tsemppiä ja onnea uuteen asuntoon myös!

    VastaaPoista