sunnuntai 11. tammikuuta 2015

BPS folio

Nyt on vuorossa toinen tuotearvostelu Born Pretty Storelta saaduista tuotteista ja se on folio. En aiemmin oo kokeillut, kun keittiössä käytettävää kotifoliota, joten halusin ehdottomasti ottaa kokeiltavaksi ihan oikeaa kynsien koristeluun tarkoitettua foliota. Valitsin useasta foliosta tuon alla olevan kultaisen nro #63, joka löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/fantasy-starry-holo-nail-foils-glitter-transfer-stickers-nail-decoration-10cm-p-12413.html




Tuon foliopakkauksen koko on 30 x 10cm eli hyvän kokoinen. Siitä riittää useisiin kynsiin, kun yhtiin ei mene kovin paljoa. BPS:n nettikaupassa näyttää olevan ihan hyvä valikoima eri värisiä ja kuviollisia folioita, joten valinnanvaraa on.

Aluksi mun piti netistä hieman lukea ohjeistusta folioiden käyttöön, jonka jälkeen sitten aloin kokeilemaan sen laittoa omille kynsille. Monessa paikkaa kerrottiin, että foliot voi kiinnittää tahmaisen värilakan päälle, mutta ite annoin lakan kokonaan kuivua ja sudin sen jälkeen hieman kuivahkolla sudilla päällyslakkaa sinne tänne. Sen jälkeen painelin foliota kynnelle, joka tarttui ilman mitään ongelmaa. Aiemmin oon luullut, että folioiden käyttö on jotenkin hankalaa, mutta ei se ollut. Helppoa, kuin mikä ja sillä sai aikaiseksi erilaiset ja näyttävät kynnet. Aion kyllä tehdä folioisia kynsiä jatkossakin, kunhan vaan tilaan niitä lisää erilaisia. Tykkäsin tuosta kultaisesta foliosta ja se näyttää mun mielestä kauniille kynsillä. :)

Sitten esittelen kynteni. Halusin tällä kertaa lakata vain yhdellä lakalla ja valitsin laatikostani sinisen Color Club Factory Girl lakan, jota laitoin kolme kerrosta. Nimettömään laitoin koristeeksi strasseja ja muilla kynsillä on sitä kultaista foliota.





NÄITÄ KÄYTIN:

  • Color Club Factory Girl
  • Foliota
  • Strasseja
  • Alus- ja päällyslakka




Teille lukijoille vielä tähän loppuun 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!

http://www.bornprettystore.com/


20 kommenttia:

  1. Sievä lakkaus ja hyväväriyhdistelmä :) pitäis itsekin koittaa folioita joskus.

    VastaaPoista
  2. Voi että nää on nätit kynnet! Ihanat! ^.^

    VastaaPoista
  3. Sievät on kynnet! Just tuon värinen folio kynsillä, ja vielä turkoosin kera, näyttää kyllä hy-väl-tä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Aluks mietin mustaa, mut sit valitsinkin tuon sinisen ja onneks otin sen! :)

      Poista
  4. Upea tuo folio! Näyttää aivan aidolta lehtikullalta :). Väriyhdistelmä on pettämätön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! :) Oli kyllä hyvä valinta tuo folio.

      Poista
  5. Upeat värit, nyt tekee mieli kokeilla folioita :)

    VastaaPoista
  6. Upeat värit ja lakkaukset! <3 Mä en ole koskaan kokeillut folioita :D

    VastaaPoista
  7. Vitsit kun on nätit kynnet! Pitäisi itsekin testailla foliota, kun en ole koskaan vielä kokeillut :) Mä muuten tykkään hirmusesti sun blogin ulkoasusta, tosi ihana tuo bannerin fontti! Liityin tossa lukijaksikin kun tänne eilen seikkailin ekaa kertaa, silloin ei vain ollut mahdollisuutta kommentoida mitään kun puhelimella surffailin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja tervetuloa lukijakseni! :) Kannattaa kyl testata folioita. Ite tykästyin heti ja se on vielä niin helppo koristelutyyli.

      Poista