maanantai 23. helmikuuta 2015

Yves Rocherin tilaus

Postaillaanpas välillä vähän muustakin, kuin kynsistä. :) Tilasin reipas viikko sitten taas pitkästä aikaa Yves Rocherilta tuotteita, kun alkaa entiset olemaan jo niin lopussa. Tällä kertaa oli vielä niin hyvä ystävänpäivä- tarjous tuolla kaupassa, että oli pakko hyödyntää se ja tehdä tilaus. Kauppa antoi nimittäin ilmaiseksi / kaupan päälle minkä tahansa tuotteen, jonka lisäsi ensimmäisenä ostoskoriin ja minähän napsautin sinne Monoi- hajuveden, josta oon kuullut paljon kehuja.


Tilaukseni sisälti seuraavia tuotteita:
  • Pear caramel suihkugeeli 
  • Persikka suihkugeeli
  • Täyteläinen suihkugeeli
  • Shampoo
  • Hoitoaine
  • Monoi- hajuvesi
  • Cocoa & orange käsivoide




Oon ollu jo pitkään Yves Rocherin asiakkaana ja tulen varmaan aina olemaan sitä. Oon tykänny kaikista tuotteista mitä oon sieltä tähän asti tilannu ja toivottavasti tykkään myös näistä mitä nyt tilasin. :) YR:n nettikaupassa on kyllä niin paljon kaikkia ihania tuotteita, että tekisi aina mieli tilata vaikka mitä sieltä. Nyt oli kuitenkin ensimmäinen kerta, kun koko tilaukseni sisälti mulle vain uusia tuotteita. En siis oo aiemmin kokeillut mitään näistä.




Yllä olevat hiustenhoitotuotteet otin kokeiltavaksi samaan sarjaan kuuluvan hiusnaamion pohjalta, josta oon tykänny tosi paljon. Siinä on ihana tuoksu ja se hoitaa hiuksia tosi hyvin. Kuuluu itelläni parhaimpien hiusnaamioiden joukkoon mitä oon käyttänyt.

Tuoteselostukset otin suoraan kaupan sivuilta!


SAMPOO:

Korjaava, syvällä hiuksessa vaikuttava sampoo ravitsee hiuksia tehokkaasti ja pesee ne elinvoimaisen pehmeiksi.

HOITOAINE:

Erittäin täyteläinen, manteliöljyä sisältävä hoitoaine antaa todella kuiville ja pörröisille hiuksille niiden tarvitsemaa ravitsevaa hoitoa.




PEAR CARAMEL SUIHKUGEELI:

Puhdas nautinto! Ylellisen täyteläisessä suihkugeelissä on hedelmäinen toffeen ja päärynän tuoksu. Kosteuttava luonnonmukainen aloe vera -geeli ja 100 % kasvipohjainen glyseriini pesevät ihon pehmeästi.

PERSIKKA SUIHKUGEELI:

Persikkaa sisältävä kylpy- ja suihkuvaahto vaahtoaa kevyesti. Nautinnollinen suihkuhetki on tulvillaan aurinkoisen suloista tuoksua ja jättää kehoon miellyttävän tunteen.

Tuote sisältää aitoja luonnon raaka-aineita: Persikka, luonnonmukainen taikapähkinävesi ja kasvipohjainen glyseriini.

Iholle neutraali pH.

TÄYTELÄINEN SUIHKUGEELI:

Miellyttävä, sametinpehmeä suihkugeeli sisältää afrikkalaista luonnonmukaista karitevoita. Paikalliset viljelijät murskaavat ja paahtavat karitepähkinät ja työstävät niistä täyteläistä, tehokkaasti kosteuttavaa karitevoita. Se silottaa, pehmentää ja antaa iholle miellyttävän tunteen.

Koostumus:
Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.
Ecocert-sertifioitu koostumus sisältää 99,4 % luonnollisia ainesosia, joiden alkuperä on taatusti jäljitettävissä. 10 % ainesosista on peräisin luonnonmukaisesta viljelystä. Ei sisällä parabeeneja eikä synteettisiä tuoksu- ja väriaineita. Ihoystävällinen, pH-neutraali koostumus.

Luomusertifioitu.




COCOA & ORANGE KÄSIVOIDE:

Kaakaon ja appelsiinin tuoksuinen kosteuttava käsivoide.




MONOI EAU DE TOILETTE: 

Tropiikin kukkien ja vaniljan tuoksu.

Aistillinen ja kukkainen tuoksu vie ajatukset turkoosinsinisen meren ympäröimälle paratiisisaarelle. Gardenian ja ylang-ylangin pehmeät sävyt yhdistyvät sensuelliin vaniljaan: tuoksu hyväilee aistejasi kuin auringon lämpö.

Tuoksukuvaus:
kukkainen– eksoottinen – sensuelli

Kasvipohjaisia ainesosia: kookospähkinäöljy ja gardeniankukan uute.


Oliko tilauksessani teille jo tuttuja tuotteita ja mitäs pidätte Yves Rocherin tuotteista? :) 

8 kommenttia:

  1. Ai että, mäkin rakastan Yves Rocheria. Heti kun pääsen korkkaan viimeisen suihkugeelini, niin lähtee uusi tilaus. Tuo Pear Caramel kuulostaa herkulliselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siellä on kyllä ihania tuotteita ja just ne suihkugeelit on ihan parhaita! :) Mustakin se Pear Caramel kuullosti niin herkulliselle, että oli ihan pakko ottaa se. Tänään pitääkin testata se ensimmäisenä. Toivottavasti on mieluinen.

      Poista
  2. Oli tuttuja ja tuo monoi hajuvesi on aivan ihana.Mun täytyy kohta hankkia uusi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Toivottavasti itekin tykkään siitä hajuvedestä, ettei mennyt valinta ihan pieleen. :)

      Poista
  3. Yves Rocherin suihkugeelit on niin ihania! Harmi vaan et yks mun lemppari suihkugeeli on lopetettu enkä edes muista sen tuoksuu tai muutakaan et vois kysästä tuleeko sitä joskus uudestaan vai onko pakkaus vaan uudistunut. Kävin joku kerta ihan liikkees haistelemas kaikki läpi enkä löytäny ): Nyyh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Harmi juttu. Ehkä se on lopetettu jos ei liikkeestäkään löytynyt.

      Poista