keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Täällä ollaan!

Moi kaikille!

On TAAS pieni tovi vierähtänyt mun viime postauksesta. Ei vaan yksinkertaisesti ole ollut aikaa postailla eikä lakkailla kynsiä. Jospa tässä pikku hiljaa liikenis vähän enemmän aikaa niin pääsis kunnolla lakkailujen pariin. Kiireistä ja työntäyteistä tämä elämä nykyään, kun kaksi lasta ja toinen vielä ihan vauva, joka vaatii paljon huomiota ja hoivaa. Pidimme pojan ristiäisetkin 13.6, jotka olivat yhteiset serkkupojan kanssa. Harvoin sitä pääsee tuplaristiäisiä järjestämään ja juhlimaan, että oli silleensä hieman erilaiset juhlat tällä kertaa. Poikamme sai nimekseen Romeo Valfrid ja tyttöhän meillä on nimeltään Linnea Ida Erica. En oo sitä täällä ehkä kertonutkaan niin tulipa sekin tässä samalla ilmi. :)

Sittenpä kynsiin. Tuli sopivasti jälleen tuotearvostelujen aika ja tästäpä se heti lähtee. Nyt ensimmäisenä arvostelen yhden leimauslaatan ja tämän jälkeen tulee vielä 3 arvostelupostausta lisää.




Valitsin Born Pretty Storen leimauslaatoista tuon yllä olevan ja se löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/lace-flower-pattern-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-l020-65cm-p-19375.html
Laatta on kooltaan 12,5 x 6,5cm ja siinä on kauniita kuvioita, joista osa näyttää hienon pitsisiltä. Laatan toimivuudessa ei jälleen kerran ole mitään moitittavaa! Hyvä siis tämäkin. Vikaa oli vähän omassa leimaustaidossa, kun tuli suttuista/huonoa jälkeä kynsille. Harmi, koska muuten näistä kynsistä olis tullu tosi kivat. :) Ehkä mä vielä joskus opin leimaamaan hyvin ja silleen, että kuviot olis lähes virheettömät kynsillä.

Tein leimaukset kynsille Konadin valkoisella leimauslakalla ja koristeeksi kiinnitin jokaiseen kynteen strasseja kukkien keskustoiksi.




NÄITÄ KÄYTIN:





Tässä vielä 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!


10 kommenttia:

  1. Nätit kynnet, mulla tuo typerä pitsilaatta ei toiminut ollenkaan. Harmi. Onneksi BPS:lla on myös pyöreä pitsilaatta joka toimii ongelmitta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Höh. Harmi, kun sun laatta ei toiminu. :( Tuossa on niin kivoja kuvioita.

      Poista
  2. Onpa ihanat kynnet, niin hempeät! ♥

    Ja kauniit nimet olette valinneet, niin pojalle kuin tyttärellekin :) Ihana idea tuollaiset tuplaristiäiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Kiva kuulla, että noista tykätään vaikka hieman epäonnistukin nuo leimaukset.

      Poista
  3. Ihanat :) Mä en vieläkään omista yhtään pitsilaattaa :/

    VastaaPoista