perjantai 22. tammikuuta 2016

Tuotearvosteluita pitkästä aikaa!

JEE! Nyt tuli kyllä nopeesti paketti Born Pretty Storelta, kun se tuli jo keskiviikkona. :) Pääsen taas pitkästä aikaa arvostelemaan tuotteita. Harmi vaan, kun yksi valitsemani leimauslaatta oli loppunut varastosta niin en saanutkaan sitä. Odotin sitä eniten, mutta ehkäpä valitsen sen sitten seuraavalla kerralla. Daisy oli kuitenkin laittanut tilalle toisen kivan laatan ja vielä yhden muun tuotteen lisäksi, joten ihan kiva näinkin. :) Kiitos Daisylle! Arvostelussa on nyt siis 5 tuotetta ja tässä niistä ensimmäinen.




Valitsin tuon yllä olevan BPL-028 leimauslaatan, joka löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/lace-chevron-nail-stamp-template-vines-image-plate-born-pretty-l028-65cm-p-21814.html?currency=EUR.
Laatta on kooltaan 12,5 x 6.5cm ja siinä on 10 erilaista kuviota. Tykkään tuon laatan jokaisesta kuviosta, mutta eniten omaan makuuni ovat nuo pyöreät pitsikuviot. Kauniita, tyylikkäitä ja ihania kuvioita, joita aion käyttää varmasti jatkossakin. Leimasin jokaisen kuvion paperille käyttäen eri lakkoja ja ne nousi laatasta oikein hyvin. Ei siis mitään moittimista tästä laatasta eli voin suositella tätä muillekin.

Tässäpä sitten mun lakkaukset, joissa käytin laatan ensimmäistä pitsikuviota. Tällä kertaa leimaukset omille kynsilleni eivät onnistuneet ihan niin hyvin, kuin paperille leimaillessa, mutta viime kerrasta onkin jo jonkun aikaa. Eiköhän se taas ala pikku hiljaa onnistumaan, kunhan tulee harjoiteltua enemmän. Nimettömän kynnen leimaus epäonnistui eniten ja se pilasikin nämä kynnet.
Etusormessa on kaksi kerrosta China Glaze - Gossip Over Gimlets lakkaa, jolla tein myös leimaukset keskisormen ja nimettömän kynsille. Niissä koristeina yhdet hopeiset niitit. Muilla kynsillä on kaksi kerrosta sinistä Color Club - Baldwin Blues lakkaa.




NÄITÄ KÄYTIN:

  • China Glaze - Gossip Over Gimlets
  • Color Club - Baldwin Blues
  • Leimauslaatta BPL-028
  • Niittejä
  • Leimasin ja pyyhin
  • Alus- ja päällyslakka




Tässä vielä 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!

http://www.bornprettystore.com/

7 kommenttia: