sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Uusimmat kynnet

Moikka!
Tällä viikolla on ollut mukavasti aikaa tehdä kynsiä, kun olen ihan kolmet saanut aikaan. Kynsiin olen kyllä tosi tyytyväinen. Lempparini näistä ovat ihan alimmaiset kynnet, jotka tein joutessani eilen. Niiden tekeminenkin oli hauskaa puuhaa.


Tässä on pinkkiä kynsilakkaa, valkoisella kynsilakalla tehnyjä palloja (apuna käyttäen dotting toolia) sekä helmenpuolikkaita.


Tässä violettia kynsilakkaa, valkoisella kynsilakalla tehtyjä palloja (dotting tool apuna) sekä vaaleanpunaisia kukka kynsitarroja.Ja tässä lempparini näistä kolmesta. Tässä käytin yhteensä 6 eri kynsilakkaa. Ihan alimmaisena on musta ja sen päällä musta helmiäinen. Niiden päälle töpöttelin sienellä Galaxi- kynsien tyylillä 4 eri väriä: punainen, vaaleanpunainen, ruskea ja oranssi (nämä helmiäislakkoja). Koristeeksi laitoin oranssin värisiä strasseja.  
 Mielestäni nämä ovat ihan onnistuneet kynnet. Väritykseltäänkin miellyttävän näköiset. Näissä eri värisävyjen vivahteet ja helmiäisen kimallus tulevat mukavasti esille, kun katsoo eri valossa. 


No, mutta tässä oli tämän viikon kynnet. Ensi viikolla tehdään sitten taas uusia, koska tänään en enää tee kynsiä. Tykkään näistä alimmaisista niin pidän näitä ainakin tämän päivän ja jopa pidempäänkin. Se jää nähtäväksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti