torstai 12. kesäkuuta 2014

Glitteriä ja tekstuuria

Kävin joskus aikoja sitten Seppälässä ja ostelin sieltä muutamia kivoja kynsilakkoja. Yksi niistä on tuo kynsillä oleva ruskean värinen Shine Beach lakka, jonka seasta löytyy myös kultaisen värisiä glittereitä. Ostin tuon lakan ihan tavallisena lakkana, jonka seassa on glitteriä, mutta se paljastuikin tekstuurilakaksi. Yllätyin kyllä. Minun mielestäni juuri tuo lakka sopisi hyvin vaikka rantakynsiin ja lakaksi kynsille, kun lähtee hiekkarannalle loikoilemaan. :) Ihana lakka, josta kyllä tykkäsin.

Laitoin tuota Seppälän Shine Beach lakkaa kaksi kerrosta etusormen ja pikkusormen kynsille. Muihin kynsiin laitoin kaksi kerrosta China Glaze Fade Into Hue lakkaa, joka on sininen cremelakka. Lisäksi laitoin sinisten kynsien päälle reilun kerroksen Seppälän Nails glitteriä sekä vähän NYX Girls Bronze Glitteriä.




Näistä kynsistä tuli oikeastaan aika kivan näköiset vaikka alunperin minulla ei ollut tarkoitus tehdä tällaisia vaan ihan toisenlaiset kynnet. Kummasti se mieli aina muuttuu matkan varrella kynsiä tehdessä. :D




Näitä käytin

- China Glaze Fade Into Hue
- Seppälä Nails glitter
- Seppälä Shine Beach
- NYX Girls Bronze Glitter
- Alus- ja päällyslakka




6 kommenttia:

  1. Ihana tuo seppälän lakka, ja kauniit kynnet jälleen! :)
    Mulla muuttuu mieli AINA lakatessa, enkä yleensä koskaan tee sellaisia ku oli tarkoitus.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kiva, että säkin tykkäät. Taitaa olla ihan yleistä tuo mielen muutos ainakin osalla lakkaajista. :D

      Poista
  2. Nää on ihanat! :D Just hyvin sopii kaikki nuo yhteen. :3

    VastaaPoista