tiistai 3. kesäkuuta 2014

Sinivalkoinen teippimanikyyri

Tänään on vuorossa taas teippimanikyyri, mutta tällä kertaa väreinä on sininen ja valkoinen. Omasta mielestäni nämä kynnet onnistuivat hyvin ja pidän näistä. :) Tuo tekstuurilakka vaan näyttää tuossa ensimmäisessä kuvassa vähän liian vaalealle, mutta en vaan millään saanut sitä sen oikeaa väriä tuohon kuvaan. Tuossa toisessa kuvassa se on enemmän sen värinen mitä se oikeasti on.

Kynsien pohjalla on China Glaze Snow valkoinen lakka, jota laitoin kaksi kerrosta. Sen jälkeen kiinnitin kynsille teipin paloja ja lakkasin päälle Rimmel Blueberry Whizz lakkaa, joka on tuollainen sininen shimmeriä sisältävä tekstuurilakka. Sitten irrotin teipit ja kiinnitin vielä lopuksi muutamaan kynteen sinisen värisiä strasseja.




 Näitä käytin

- China Glaze Snow
- Rimmel Blueberry Whizz
- Strasseja
- Teippiä
- Dotting tool
- Alus- ja päällyslakka



12 kommenttia:

  1. Tykkään! Mun täytyis kanssa hankkia tuon sinisen värinen hiekkalakka. Täytyykin muistaa tuo Rimmel kun seuraavan kerran käyn kaupoilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tykkäät. :) Laitappas muistiin niin, et unohda. Se on kyl ihana lakka ja niin on ne muutkin siitä samasta sarjasta. Ostin ite ne kaikki niin oon kyl tykänny niistä. :)

      Poista
  2. Ihanat! Oon monesti meinannut ostaa noita Rimmelin hiekkalakkoja, mutta ne on jäänyt aina hyllyyn. Miksiköhän? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Kannattaa kyl ostaa. Mun mielestä ne on ihania.

      Poista
  3. Valkoinen ja vaalea sininen on ihanan kesäinen ja raikas yhdistelmä :)

    VastaaPoista
  4. Nätit ! :) Oon noita rimmelin pastellisia hiekkalakkoja katsonut kaupassa ja pitääkin vissiin muutama niistä ostaa. :D

    VastaaPoista