tiistai 29. heinäkuuta 2014

Folioinen aksenttikynsi

Löysin muistaakseni Facebookin jostakin ryhmästä yhden videon, joka oli sinne jonnekin linkattu. Harmi vaan, kun en enää muista, että kuka sen oli sinne laittanut ja minne sinne ja oliko se edes siellä vai missä. :o Yritin sitä kyllä etsiäkin siellä ryhmässä pariin otteeseen, mutta en löytänyt sitä mistään. Ihme juttu, mutta tässä nyt kuitenkin se video: Nail Art Don't Panic : No tools still shiny!. Tykästyin tosi paljon tuossa videossa oleviin kynsiin ja etenkin siihen ihanaan aksenttikynteen! Se folio mitä niissä videon kynsissä oli käytetty niin on vissiin ihan tavallista keittiöfoliota niin olihan se heti päästävä itsekin testaamaan, että miten se tosiaan toimii kynsikoristeluissa ja hyvinhän se toimii! Kannattaa siis ihmeessä kokeilla sitä jos vaan miellyttää omaa silmää. :)

Kynsien pohjalla on violetti OPI Diva Of Geneva, joka on todella kaunis kultaisella shimmerillä oleva kynsilakka. Peittää täydellisesti kahdella kerroksella ja kuivuu tosi nopeasti. Ihana lakka, josta tykkään. <3 Glitterliu´un tein China Glazen Silver Lining lakalla kaikkiin muihin kynsiin paitsi nimettömään. Nimettömään sitten leikkasin keittiöfoliosta palasia, jotka kiinnitin kynnelle kirkkaalla lakalla käyttäen apuna dotting toolia. Lopuksi vielä päällyslakka ja valmista tuli!
Näistä kynsistä tuli kivan näköiset ja tykkään tuosta aksenttikynnestä vaikka siinä onkin pieniä virheitä. Painelin nimittäin nuo foliot tuohon kynteen hieman liian voimakkaasti niin jäi tuollaiset inhottavat painaumat niihin. Sitten nuo alhaalla olevat folion palaset tuli liian lähekkäin niin ne ovat toisissaan kiinni ja sitten vielä nuo folion palat on ehkä vähän liian isoja omaan makuuni, mutta tämä nyt oli vasta ensimmäinen kokeilu. :) Aion tehdä tuollaisia foliokynsiä jatkossakin ja seuraavat varmaan tuleekin jo tässä ihan lähi aikoina.


Joko te olette kokeilleet foliokoristelua ja mitäs tykkäätte noista minun kynsistä?
Näitä käytin

- OPI Diva Of Geneva
- China Glaze Silver Lining
- Folio
- Sakset
- Dotting tool
- Alus- ja päällyslakka

12 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet. :) kiva idea tuo folioiden käyttö!

  VastaaPoista
 2. Minä linkkasin haasteryhmään kun oli se foliohaaste menossa. :) Itselläni tämä meni ihan penkin alle, palat liian isoja ja pohjalla ollutta lakkaa eksyi folioiden päälle. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilmankos en sitä löytänyt, ku se olikin siellä ryhmässä. :D Heh. Mulla pieni mielikuva olikin et se olit sinä, mut en uskaltanu tähän postaukseen laittaa ku en ollu täysin varma.

   Poista
 3. Nää on aivan täydelliset, ai että mä tykkään<3

  VastaaPoista
 4. kivat ! aksenttikynsi näyttää vähän särkyneeltä peililtä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Niin muuten ehkä vähän näyttääkin. :D

   Poista
 5. Hauska idea, tuli nätit kynnet kyllä... Oottelen seuraavia foliokynsiä.

  VastaaPoista
 6. Tykkään kyllä! Pitää varmaan itsekin joskus kokeilla. Ja tuo Diva of Geneva sopii minusta tuohon jopa paremmin ku tuo tuossa tutoriaalissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! :) Munkin mielestä se sopii ihan kivasti noiden folioiden kanssa.

   Poista