tiistai 1. heinäkuuta 2014

Ihanat kesäkynnet

Ajattelin tänään esitellä yhdet toiset kynnet viime viikolta, mutta halusinkin näyttää teille nyt nämä ihan uusimmat kynteni mitkä tein tänä aamuna. Heräsin tänään nimittäin jo puoli 6 jälkeen tosi virkeänä ja sain siinä melkein heti herättyäni ajatuksen, että aloitanpa tekemään kynsiä. :D Tällainen on tosi harvinaista minulta, koska yleensä en jaksa herätä aikaisin aamulla ja yleensä teen kynsiä vain iltaisin. Että ihan mukava joskus näinkin päin. :) Tein näistä kynsistä kesäiset neonkynnet, joissa olen käyttänyt uusia Maybellinen Bleached Neons- kokoelman kahta lakkaa.

Peukalon, etusormen, keskisormen ja pikkusormen kynsien pohjalla on tuota ihanan sävyistä limenvihreää Maybelline Chic Chartreuse lakkaa, jota laitoin kolme kerrosta. Nimettömässä on tuo pinkki Maybelline Tropink lakka, jota on kynsillä myös se kolme kerrosta ja sekin on ihanan värinen kynsilakka. Sillä samalla pinkillä lakkasin myös tuon raidan keskisormen kynteen, jonka päälle sitten kiinnitin vielä koristeeksi perhosen muotoisen strassin. Muihin kynsiin laitoin kynsien kärkiin vähän Seppälän New Black glitteriä.


 ( kuvat on otettu luonnonvalossa )


Itse pidän näistä kynsistä tosi paljon ja sen takia halusinkin heti julkaista nämä kynnet. Nuo Maybellinen lakat on niin ihanan kesäisen väriset, että ne sopivat oikein mainiosti tällaisiin kesäkynsiin. Nyt tuli myös käytettyä noita perhosen muotoisia strasseja, jotka ovat lojuneet koristelaatikossani jo pitkään. Olen monesti miettinyt millaiseen lakkaukseen niitä voisin yhdistää niin tähän ne sopivat tosi hyvin. :)

Vielä on kaksi lakkaa testaamatta tuosta samasta Bleached Neons- kokoelmasta ja toivon, että nekin on yhtä ihania, kuin nämä kaksi.




Näitä käytin

- Maybelline Chic Chartreuse
- Maybelline Tropink
- Seppälä New Black 
- Perhosen muotoisia strasseja
- Alus- ja päällyslakka




Mitäs te lukijat olette mieltä näistä minun kesäkynsistäni, onnistuinko? Ja jokos teillä on noita Maybellinen Bleached Neons- kokoelman lakkoja? :)

14 kommenttia:

  1. Waau miten upeat!!<3
    Voi kun olis itekkin välillä pirteä, tuntuu että viime viikkoina on ollut kaikkea muuta kuin pirteänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Roosa. :)
      Kyllä sinäkin vielä pirteäksi muutut. Kaikillahan meillä on aina välillä sellaisia päiviä, ettei niinkään pirteänä olla eikä oikein jaksaisi mitään, mutta nyt vaan pää pystyyn ja ajattelemaan/tekemään iloisia asioita niin kyllä se siitä! <3

      Poista
  2. Mulla ei ole näitä lakkoja mutta kivalta näyttävät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös näytäkin. :) Innolla odotan miltä ne loput kaksi näyttää kynsillä.

      Poista
  3. No onnistui! :) Tosi ihanat kesäkynnet.

    VastaaPoista
  4. Onnistui! :) Erityisesti pidän kun raitakynnessä värit vierekkäin, passaavat yhteen. :)
    Tänään hypistelin näitä lakkoja, mutta en kuitenkaan ostanut vaikka tarjouksessa olivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä juttu. :) No vielähän sinä kerkeet niitä ostaa. Ite ostin heti, kun vaan näin et ne oli tarjouksessa.

      Poista
  5. Oih, ihanat! Tuo perhonen sopii noihin väreihin täydellisesti!

    VastaaPoista