perjantai 8. elokuuta 2014

Glitzerland

Mua on nyt viime aikoina jotenkin alkanu hirveesti ärsyttämään se mun kirjoitustyyli täällä blogissa millä oon tähän asti kirjoittanut. Ite oon pitäny tärkeänä täällä blogissa sitä, että kirjoitan suht´ kirjakielellä, mutta en jostakin syystä enää pidä eli siihen tulee nyt muutos. Alan siis tästä lähtien kirjoittamaan sillä tyylillä mikä itestäni tuntuu parhaimmalle ja on enemmän sitä minun tyylistä tekstiä. Ja ennen kaikkea sitä helpompaa ja sujuvampaa kirjoittamista. Toivottavasti ei ketään haittaa jos kirjoitustyylini nyt muuttuu, mutta ei vaan enää jaksa kirjoittaa silleen niin, kun ennen. :)

Sittenpä kynsiin. Tein taas vuorostaan ranskalaisen manikyyrin, joita on nähty viime aikoina melko paljon täällä blogissa. :) Kynsien kärjissä on shamppanjan / tumman kultaisen värinen OPI Glitzerland, jota laitoin kolme kerrosta. Sen jälkeen kiinnitin koristeeksi tuollaisia kukka kuvioisia siirtokuvia keskisormen ja nimettömän kynsille. Sitten lopuksi lisäsin vielä jokaiseen kynteen hieman China Glaze Nova glitteriä.
Näistä kynsistä mä tykkäsin tosi paljon ja nämä lakkaukset olivatkin mun kynsillä monta päivää. Aika kivasti sopi yhteen nuo nätin näköiset siirtokuvat ja tuo kultainen lakka vaikka aluksi hieman epäilin, että mitenhän ne passaa yhteen. Onneksi hyvin! :) Ei mennyt kynnet pilalle sen takia.
NÄITÄ KÄYTIN:
 • OPI Glitzerland
 • China Glaze Nova
 • Siirtokuvia
 • Alus- ja päällyslakka
Mitäs tykkäätte kynsistä ja uudesta kirjoitustyylistä? ;D

16 kommenttia:

 1. Kauniit on. <3
  Kirjoitustyylillä ei ole väliä, kaikki kirjoittaa niin semmosella omalla tavalla, ja minä pidän sun kirjoitustavasta juuri sellaisena kuin se on.:)

  VastaaPoista
 2. Kaikki kirjoittaa omalla tyylillä, siitä se blogin persoonallisuus muodostuu. Luen silti, kirjoitat miten vaan :) Glitzerland on ihana lakka, nätti manikyyri :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet!
  Mun mielestä kirjotustyylillä ei oo muuten väliä, kunhan kirjottas mahollisimman hyvin virheittä :) Tosi monella bloggaajalla (en tarkota nyt sua) on tekstissään niin paljon kirjotusvirheitä, et jätän suosiolla ne tekstit usein lukematta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo se on yks tärkee juttu munkin mielestä. Tekstiä on kivempi lukeakin, kun se on kirjoitettu oikein.

   Poista
 4. Oi kuinka kauniit kynnet ^_^
  Sopii todella hyvin noi siirtokuvat näihin :)

  VastaaPoista
 5. Oon samoilla linjoilla Annin kanssa. Ei väliä, onko puhekieltä vai kirjakieltä, kunhan teksti on mahdollisimman virheetöntä. :)
  PS. Hienot kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla aika moni samaa mieltä. :) Kiitos!

   Poista