perjantai 22. elokuuta 2014

Magical

Nyt taitaa olla viikko siitä, kun viimeksi oon tänne blogiin postannu. Voin sanoo, että nyt on se kynsimasis iskenyt muhunkin. :( Ei oo jaksanu bloggailla eikä oo uusia kynsiäkään jaksanut tehdä. Ei jotenkin ole kiinnostusta tällä hetkellä. Kynnetkin lyhensin ihan tosi lyhyeksi, koska aion nyt pitää ( ehkä ) vähän taukoa lakkailuun. Jospa saisin jostain kerättyä taas innostusta ja ootan nyt tietenkin, että kynnet kasvaa vähän lisää pituutta niin kehtaa niitä sitten taas täällä esitellä. :D Ei olekaan näin lyhyviä kynsiä ollu pitkään aikaan niin on vähä outoo olla niissä.. Ja kaiken lisäksi vielä ilman minkäänlaisia lakkoja ja koristeita.

Nämä kynnet mitkä nyt esittelen niin on vanhat lakkaukset. Vielä muutama vanha on jemmassa niin esittelen ne pois tässä pikku hiljaa niin eivät jää lojumaan. :)

Kynsien pohjalla on kaksi kerrosta China Glaze Magical lakkaa. Keskisormen ja nimettömän kynsillä on kukkasiirtokuvat ja vähän China Glaze Nova glitteriä. Muissa kynsisssä on violetit strassit.




NÄITÄ KÄYTIN:
  • China Glaze Magical
  • China Glaze Nova
  • Siirtokuvia
  • Strasseja
  • Alus- ja päällyslakka


18 kommenttia:

  1. Äh, kynsimasis on syvältä :( Mullakin meinaa sellaista pukata päälle, mutta koitan kovasti katsoa netistä inspiroivia lakkauskuvia, jotta saisin uusia ideoita. Ja kyse onkin nimenomaan mulla ideoiden puutteesta; intoa olisi lakata vaikka joka päivä, mutta kun en keksi mitään kivaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vähän tää meinaa kurkaa olla. Mistä lie tämmönenkin tuli. Yht'äkkiä vaan. =/ No jospa se menis nopeesti ohi.

      Poista
  2. Mulla on kynsimasiksen poikasta, mutta onneksi voin swatchailla Ginan lakkoja ja selailla Instagramia etsien sitä innostusta taas. :) Välillä IG:tä selatessa tulee kunnon alemmuskompleksi, kun tuntuu ettei ikinä itse saisi tehtyä niin hienoja kynsiä. :/ Mutta välillä on hyvä rauhoitella ideapankkia niin se ottaa vastaan taas uusia, muhkeita lakkausideoita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kuulla, et sitä on vielä muillakin ilmassa. En siis ole ihan ainoa. :) Mäkin yleensä selailen Instaa, mut nyt ei oikein sielläkään oo jaksanut surffata. :o Pitää yrittää kerätä sitä inspiraatiota jostakin..

      Poista
  3. Ihana lakkaus :)
    Kynsimasista täälläkin vähän..tällä hetkellä lakkailen geelikynsien päälle. Samat lakkaukset on sen 4viikkoa ja sitten teen huollon ja sillon myös pakko vaihtaa lakkaukset vaikka millään ei jaksaisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Taitaa aika monella olla. Inhottavaa, mut jospa se sullakin menis ohi nopeesti.

      Poista
  4. Hyvällä omatunnolla vaan kokeilemaan omia versioita muiden onnistuneista kynsistä?! Tai sit jos löytyy sellaisia lakkoja, joissa löytyy sisältöä yksistäänkin niin niitähän on kans kiva ihailla kynsillä. Jospa se kynsimasis helpottais! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää jotain yrittää. Jospa tää tosiaan menee ohi. :)

      Poista
  5. Todella nätit lakkaukset! ♡
    Mä olinkin jo niin kateellinen näille sun pitkille kynsilles, että hyvä vaan kun lyhensit! :D
    No ei vaan, kyllä ne siitä nopeasti kasvaa, ja kynsimasis väistyy kun oot hetken vaikka yksivärisillä lakkauksilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Heh, no nyt on kyllä niin lyhyet kynnet, että ihan hirvittää ne. Onneks ne kasvaa nopeesti.

      Poista
  6. Nää on kyllä kauniit kynnet ^_^
    Ihastelin näitä jo fb:kin :)

    VastaaPoista
  7. Nää on kyllä kauniit kynnet ^_^
    Ihastelin näitä jo fb:kin :)

    VastaaPoista