keskiviikko 14. tammikuuta 2015

BPS koristehyrrä 15332

Ja tässä kolmas tuotearvostelu! Valitsin rusettihyrrän lisäksi toisenkin koristehyrrän ja se on tuossa alla olevassa kuvassa. Nuo koristeet löytyy BPS:n nettikaupasta täältä: http://www.bornprettystore.com/4mm5mm-nail-decoration-wheel-dazzling-rhinestone-stud-1box-p-15332.html
Tuo hyrrä sisältää pyöreitä 4mm kokoisia koristeita sekä neliön muotoisia 5mm koristeita. Niissä jokaisessa on kultaiset reunat ja värillinen keskusta. Hyrrästä löytyy 6 eri värisävyä, joista eniten tykkäsin vihreistä niiden kirkkauden takia. Pyöreät koristeet istuivat tosi hyvin kynsilleni, mutta nuo neliön muotoiset olivat vähän liian isoja laitettavaksi sivuttain, kun reunat jäi hieman koholle. Sen takia käänsin ne toisin päin, kun olin kuvannut kynteni ja ne istuivatkin kynnelle paljon paremmin niin päin. Ei jäänyt reunat koholle enää ollenkaan. Tuossa hyrrässä on kauniita ja näyttäviä koristeita, joissa kyllä tykkäsin. :)

Sitten lakkauksiin. Pikkusormessa ja keskisormessa on kaksi kerrosta mustaa Wild & Mild Rockefeller Center lakkaa, jonka seassa on hopeista shimmeriä. Koristeiksi laitoin nuo vihreät kultareunaiset niitit. Muilla kynsillä on pohjalla yksi kerros valkoista China Glaze Snow lakkaa ja sen päällä kolme kerrosta neon vihreää Essie Shake Your $$ Maker lakkaa sekä päällä vielä kerros China Glaze Silver Lining glitteriä.

Nuo niitit ja tuo vihreä lakka ovat luonnossa paljon kirkkaamman / räväkämmän näköisiä, mutta kuvat taas hieman haalistaa niiden todellista värisävyä. Tykkään kyllä näistä kynsistä vaikka en hirveästi vihreää käytäkään. :)

NÄITÄ KÄYTIN:

 • Essie Shake Your $$ Maker
 • China Glaze Silver Lining
 • China Glaze Snow
 • Wild & Mild Rockefeller Center
 • Niitit
 • Alus- ja päällyslakka
Teille lukijoille vielä tähän loppuun 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!

16 kommenttia:

 1. Todella upeat lakkaukset, kuten jo instassa sanoinkin! ;) <3

  VastaaPoista
 2. Wau mitkä lakkaukset! Aivan upeat <3

  Tosi kivoja noi niitit ja hyvin sopii yhteen lakkojen kanssa. Harmi kun just tein tilauksen BPS:lle. Näitäkin olis pitänyt saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Näitä kannattaa kyl ostaa. Kivoja ovat. Tilaat sit ens kerralla. :)

   Poista
 3. Nää on kyllä U P E A T kynnet! ♥

  VastaaPoista
 4. Vähän erilaisia niittejä mutta aika hyvännäköisiä kieltämättä :)

  VastaaPoista