lauantai 10. tammikuuta 2015

Ensimmäinen tuotearvostelu

Sain vähän aikaa sitten yhteistyön kautta paketin Born Pretty Storelta, johon sain valita 3 haluamaani tuotetta. Niistä ensimmäisenä pääsi arvosteltavaksi tuo alla oleva rusettihyrrä. Oon pitkään jo ihaillut toisten hienoja rusettikynsiä ja halunnut niitä koristeita itellekin, mutta ei oo vaan tullu vielä ostettua jostakin syystä. Nyt mulla oli sitten mahdollisuus valita ne testattavaksi ja valitsinkin ne siihen heti ensimmäisenä. 




Tuossa hyrrässä on 12 eri väristä rusettia, joissa on timantti keskellä. Jokaista väriä on siis vain yksi, joka oli omasta mielestäni vähän harmi. Jäin kaipaamaan sitä paria jokaiselle värille, kun sillon saisi laittaa molempiin käsiin samanlaiset rusetit. Tai sitten vähemmän värejä ja jokaista sitten se parillinen määrä, mutta tämä olikin hyrrän ainut miinus puoli. Muuten nuo rusetit on kyllä tosi ihania, söpöjä, hyvin tyttömäisiä ja oikein kauniita kynsillä. Rakastuin näihin koristeisiin ihan täysin ja voin suositella näitä ehdottomasti teille lukijoillekin! <3
Tuo kyseinen rusettihyrrä löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/colors-bowknot-shaped-rhinestone-nail-charms-wbox-p-5001.html

Ja seuraavaksi esittelen mun kynnet, joissa käytin noita ihania rusetteja. Nimettömässä on kaksi kerrosta mustaa China Glaze Liquid Leather lakkaa sekä koristeluina dotting toolin avulla tehty leopardikuosi, jossa käytin hopeista Kiss nail art paint- koristelulakkaa. Keskisormessa on kolme kerrosta vaaleanpunaista Essie Flawless lakkaa sekä koristeena tuo kaunis musta rusetti. Muissa kynsissä on kaksi kerrosta hopeista Casuelle merkkistä lakkaa sekä kaksi kerrosta hopeista Seppälän New Black glitterlakkaa.

Kynsistä tuli onnistuneet ja tykkään näistä tooooooosi paljon! :)




NÄITÄ KÄYTIN:

  • Essie Flawless
  • Seppälä New Black
  • Casuelle
  • China Glaze Liquid Leather
  • Kiss nail art paint- koristelulakka
  • Dotting tool
  • Rusetit
  • Alus- ja päällyslakka




Teille lukijoille vielä tähän loppuun 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!

http://www.bornprettystore.com/

19 kommenttia:

  1. Ihana lakkaus! Noi rusetit on tosi ihania. Mullakin on noi rusetit, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla. Muakin häiritsi parittomuus ja tilasin siksi kaksi hyrrää, jotta sain jokaiselle värille parin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo se oli vähä harmi juttu, ku ei ollu ku yksi väriään vaan onneksi näitä saa tilattua netistä lisää! :)

      Poista
  2. Wau! :) Mä tykkään tosi paljon kynsistä, joissa on joku rusettikoriste. Ne on mun mielestä nättejä :) Ja niin on nämäkin ehdottomasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Heidi! :) Rusettikynnet on aina nättejä.

      Poista
  3. Oi tosi nätit lakkaukset! :) Muakin on kutkuttanut tuollaiset rusetit jo pitkään, mutta ei vaan ole tullut tilattua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! :) Niin jostain syystä sitä ei vaan tilaa vaikka tykkäiskin jostain tosi paljon. Tuommosia rusetteja kyl kannattaa tilata, ihania on! :)

      Poista
  4. Nätit kynnet. :) Rusetit on hirvittävän kivoja koristeita.

    VastaaPoista
  5. nää on tosi söpöt ja tyttömäiset <3 meillekkin tuli born pretty storen tuotteen jokunen viikko sitten, toimivia kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Niin munkin mielestä on ihan toimivia ollu, ku oon saanu niistä jo kaksi testattua. Vielä on yksi jäljellä ja luulen senkin olevan hyvä. :) Tykkään kyllä ja oon tyytyväinen!

      Poista