perjantai 13. helmikuuta 2015

BPS ruusuja

Tuotearvostelut jatkuu..
Valitsin tämän kuun tuotearvosteluun leimauslaatan lisäksi kaksi koristehyrrää ja niistä ensimmäinen on tuo yllä oleva ruusuhyrrä, joka löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/48pcs-colorful-resin-rose-pattern-nail-decoration-p-16090.html

Tuo hyrrä sisältää kauniita ruusun muotoisia koristeita, joita on 12 eri väriä ja jokaista väriä on aina se 4kpl. Yhteensä ruusuja on siis 48kpl ja ne ovat kooltaan 6mm, joka oli ainakin omille kynsilleni juuri sopivan kokoinen. Ei liian pieni eikä liian iso. Ruusut asettuivat kynsille tosi hyvin, kun toinen puoli on tasainen. Tykkäsin noista ruusujen väreistä ja muutenkin koko hyrrästä. Ihanan söpöjä pikku ruusuja, jotka pääsevät kyllä käyttöön jatkossakin. :)


Sittenpä esittelen tekemäni lakkaukset!
Valitsin hyrrästä violetit ruusut ja lähdin sen jälkeen niiden ympärille ideoimaan lakkausta.

Peukalon ja keskisormen kynsille laitoin kaksi kerrosta violettia OPI Can't Let Go tekstuurilakkaa. Etusormen ja pikkusormen kynsillä on kolme kerrosta violettia China Glaze Gothic Lolita nimistä shimmerlakkaa ja koristeluina on dotting toolilla tehtyjä pisteitä, jotka tein valkoisella China Glaze Dandy Lyin` Around shimmerlakalla. Tuota samaa valkoista laitoin nimettömään kolme kerrosta ja lisäksi kiinnitin nuo ihanat violetin väriset ruusut.

Näiden kynsien kuvaaminen oli jotenkin todella hankalaa. Opin lakkakin näytti monessa kuvassa ihan siniselle ja noiden ruusujen väri näyttää vieläkin liian vaalealle. Niiden todellinen värisävy näkyy parhaiten tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa. Jotenkin tuo valkoinen lakka taisi ottaa niin voimakkaasti valaistuksen kanssa, että useista kuvista tuli liian kirkkaita ja häikäistyn näköisiä. Varmaan just sen valkoisen takia nuo ruusutkin vaalentu ihan liikaa. Tulihan tuota jokunen kuva otettua, mutta luovutin lopulta ja näillä kuvilla mennään mitä on. Huh huh mikä homma! :D

NÄITÄ KÄYTIN:

 • OPI Can't Let Go
 • China Glaze Gothic Lolita
 • China Glaze Dandy Lyin` Around
 • Dotting tool
 • Ruusuja
 • Alus- ja päällyslakka
Tässä vielä 10% alennuskoodi Born Pretty Storen- verkkokauppaan!20 kommenttia:

 1. Tosi söpöt! <3 ite en osais noin ulkonevilla koristeilla olla

  VastaaPoista
 2. Joskus se kuvaaminen on vaan yhtä tuskaa eikä niitä värejä saa mitenkään menemään oikein. Mutta oli sitten värit oikein tai ei, nätit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo haastavaa on kyllä välillä tuo kuvaaminen. :D

   Poista
 3. Instaankin jo kommentoin mutta vielä pitää tänne erikseen tulla kehumaan, että on kyllä superkauniit ja todella onnistuneet kynnet <3 :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja koristeita ja nätit kynnet

  VastaaPoista