maanantai 9. helmikuuta 2015

Leimailua!

Sain jälleen Born Pretty Storelta paketin, jota odotinkin hyvin innoissani saapuvaksi. :) Valitsin pakettiin kolme kivaa juttua ja yhden niistä otin haasteena itselleni. Valikoin nimittäin kaupasta yhden leimauslaatan testaukseen, koska haluaisin ihan tosissani oppia senkin tekniikan. Vähän jännityksellä vaan mietin ennen paketin tuloa, että kuinkahan tuon laatan kanssa sitten leimailut onnistuu, mutta turhaan murehdin..
Valitsin laataksi tuon yllä olevan Born Pretty Storen leimauslaatan, joka on nro BP-L004. Laatta on 12,5 x 6,5cm kokoinen ja sen jokainen kuvio on kooltaan 15 x 18mm, joka oli riittävä ainakin omille kynsilleni. Erilaisia kuvioita tuossa on yhteensä 21.
Laatta löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/kaleidoscope-designs-nail-stamp-template-image-plate-born-pretty-l004-65cm-p-17922.html

Sittenpä kerron miten mun leimailujen kävi. Mä oon leimannu kynsille vaan pari kertaa tämän harrastukseni aikana ja paperille vähän useamman kerran, mutta en vaan ole koskaan onnistunut saamaan minkäänlaisia onnistuneita leimauksia. Sen takia kiinnostukseni leimaamista kohtaan on ollut ihan nollilla enkä ole halunnut sen enempää sitä harjoittellakaan, kun ei ole koskaan mikään leimaus onnistunut! Joko laatoissa on ollut vika tai sitten lakoissa, joita oon käyttäny sillä tällä kertaa leimat onnistui ongelmitta! JIPPII! :) Kyllä olin ihmeissäni ja samalla ÄLYTTÖMÄN tyytyväinen ja mielissäni, kun kerrankin yritykseni onnistui. Ihanaa! Sain kuvion nousemaan laatasta tosi hyvin ja se tarttui kynnellekin oikein mainiosti. Tykkäsin myös laatan kaikista kuvioista. Ne ovat kivoja ja pääsevät varmasti kynsilleni jatkossa. Pakko siis kehua tätä laattaa, kun minä täysin amatööri tässä hommassa sain leimat onnistumaan ensimmäistä kertaa tätä kyseistä laattaa käyttäen. Mulla ei oo mitään moitittavaa tästä, koska kokeilin laatasta useita kuvioita paperille ja kaikki toimi oikein hyvin.

Kiitos BPS hyvästä laatasta, jonka ansiosta mun innostus leimailuun syttyi taas ja nyt aion kyllä harjoitella lisää. :)

Kynsillä on kaksi kerrosta mustaa China Glaze Liquid Leather lakkaa ja sen päällä kukkaleimaukset BP-L004 laatasta, jotka tein rusehtavan pinkillä/vaaleanpunaisella China Glaze Magical lakalla. Lisäksi kiinnitin koristeeksi kukka kuvioiden keskelle hopeisia niittejä.

NÄITÄ KÄYTIN:

Tässä vielä 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!

http://www.bornprettystore.comMitäs te lukijat ootte mieltä noista mun leimoista ja kynsistä? :)

28 kommenttia:

 1. Oi kun on kauniit leimat! Kyllä kai sitä on pakko kohta hankkia näitä laattoja, kun näissä on niin kivoja kuvioita ja näyttävät toimivankin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä näitä kannattaa hankkia! Toimii!

   Poista
 2. mulla oli ihan vasta samantyyppinen kokemus, et ole yksin! Tosi hienosti onnistuivatkin :)!

  VastaaPoista
 3. Mulla on tää samainen laatta ja mulla ei kyllä leimailut onnistu sen kanssa sitten millään.. :/ Mutta upeat kynnet oot tehny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ai höh. Ootko kokeillu eri lakkoja sen laatan kanssa? Jos sitten vaikka onnistuis. :)

   Poista
 4. Upeaa jälkeä! ^_^ Alkoi houkuttelemaan tuo laatta. Oon itsekin hyvin kokematon leimailija, sillä aina tuntuu menevän pieleen. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kannattaa kokeilla esim. noita Born Pretty Storen laattoja jos niillä onnistuisit sinäkin. Monet on niitä kehuneet ja tämä munkin laatta toimi hyvin. Kiva, kun kerrankin leimat onnistuivat.

   Poista
 5. Upeat kynnet ! Ja tuo laatta on kokonaisuudessaankin tosi nätti. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvin oot onnistunut! :) Ihanat kynnet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi. :) Oli kyllä kiva saada vihdoinkin onnistuneet leimaukset.

   Poista
 7. Upeasti olet onnistunut leimailuissa, wau! ^.^

  VastaaPoista