sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Skittlette ja siirtokuvia

Sain tämän viikon torstaina uudet kynsilakkani, jotka tilasin pretty.fi sivustolta. En ole niistä ottanut vielä kuvia, joten teen niistä tulevan seuraavan postauksen. Esittelen niistä jokaisen kynsilakan sitten vielä erikseen aina omassa postauksessaan sitä mukaa, kun niitä käytän.

Edelliset lakkaukset pysyivät kynsilläni monta päivää, mutta nyt oli jo aika tehdä uudet kynnet. Valitsin lakkaus tyyliksi skittletten ja koristeiksi pelkät siirtokuvat. Mielestäni näistä kynsistä tuli onnistuneet ja nuo kukka kuvioiset siirtokuvat on kyllä niin nätit etteivät nämä kynnet muita koristeita olisi edes tarvinnutkaan. :)

Otin yhden uusista kynsilakoista käyttöön ja se on NYX Girls CN201 Margarita. Tämä pääsi pikkusormen ja peukalon kynsille. Nimettömässä ja keskisormessa on Color Club 991 Endless sekä nuo ihanat siirtokuvat. Etusormessa on Flormar / kone helsingin U21.




NYX Girls CN201 Margarita

Oikein ihana ja kauniin sävyinen pinkki kynsilakka, jossa on shimmeriä. Minusta tämä on tosi pirteän värinen ja ehkä hieman kesäinenkin. Lakkapullo on hieno ja tuo timantti keskellä on kiva. Tykkään. Kynsillä on lakkaa 2 kerrosta, joka peitti hyvin. Lakka levittyi myös hyvin. Tämä pääsi suosikki lakkojeni joukkoon. :)

3 kommenttia: