tiistai 20. toukokuuta 2014

Valkoinen marshmallow

Tilasin joskus aikoja sitten Dermosililta muutamia tuotteita ja siinä samassa tilauksessa oli kolme kynsilakkaa, joista kaksi olen jo esitellytkin täällä blogissa. Huomasin eilen sitten, että olin kokonaan unohtanut esitellä niistä sen kolmannen eli Dermosil Marshmallow lakan. Esittelen sen nyt tässä postauksessa. Täällä löytyy ne kahden muun lakan swatchit, jos joku haluaa käydä kurkkaamassa millaisia ne ovat: Dermosilin tilaus ja Maalattuja ruusuja.




Dermosil Marshmallow

On väriltään valkoinen kynsilakka, jossa on hieman hopean vivahdetta. Koostumukseen se on frost ja on tosi raidoittuvaista sorttia, jonka huomaakin tuosta alemmasta kuvasta aika hyvin. Siveltimen jäljen jäävät siis näkyviin aika ikävästi. Tämä lakka on myös hieman läpikuultavaa, joten peittävään lopputulokseen tarvitaan vähintään se 3 kerrosta. Lakka levittyi hyvin, mutta sen kuivumisessa menee aika pitkään. Tällä lakalla on hitain kuivumisaika niistä kolmesta.

Tuo swatchin kuva on sitten jo vanha niin sen takia se on epätarkempi ja huonompi, kuin nuo alemmat kuvat. Tarkoitus oli kyllä ottaa uudet swatch kuvat, mutta olin jo ehtinyt koristella kynnet, kun vasta muistin sen. =/




Kynsillä

- Dermosil Marshmallow
- H&M Super Blue
- H&M Glitter Blue
- Niittejä
- Alus- ja päällyslakka





Tuossa on lopuksi vielä kuva minun uusista kynsilakoista, jotka tilasin viime viikon loppupuolella ja paketit saapui minulle jo eilen. Oli kyllä tosi nopea toimitus ja kerrankin oli kiva saada kaikki tilaamani jutut samana päivänä. :) 

Hieman hankaluuksia vaan oli valita noita China Glazen lakkoja MiMaxilta, kun ne kaikki ovat siellä tämän kuun tarjouksena alennuksessa -50%. Sen takia olisi tehnyt mieli ostaa sieltä vaikka kuinka paljon niitä lakkoja, mutta pakko oli vaan muutama valita. 

Nuo Essien lakat minä tilasin CesarsShopilta ja OPI:n lakat kirppistelin Facebookissa.

4 kommenttia:

  1. Ai että ihan vaan "muutaman" Chinan valitsit? :'D

    VastaaPoista
  2. Oho :D Muutama lakka uutuus! Olit varmaan ihan innoissaan kun paketit saapui :D

    VastaaPoista