maanantai 20. kesäkuuta 2016

Leimauslaatta Qgirl-048

Tänään tuotearvostelussa Born Pretty Storen leimauslaatta Qgirl-048. Daisy oli sen valinnut ja hyvän laatan oli valinnutkin. Kiitos!

Kuvien kanssa oli hieman ongelmia enkä tiedä miksi pari kuvaa ei antanut rajata ja lisätä tekstiä kuvaan, kun pääte tuli sellaiseksi mitä ei voinut täällä blogissa käyttää. Nyt siis parista kuvasta puuttuu tekstit ja liikaa tyhjää tilaa mitä en voinut rajata, mutta älkää antako sen häiritä. En jaksanut enää ottaa uusia kuvia, joten näillä mennään.
Tuo yllä oleva leimauslaatta löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/floral-nail-stamping-template-image-plate-flowers-pattern-qgirl-p-23789.html
Laatassa on 4 erilaista kuviota ja niistä kauneimman kuvion leimasin kynsilleni. Kuviot nousi laatasta hyvin ja tuo kynsilläni oleva TÄYDELLISESTI mikä oli hieno juttu! Tämä on ehkä ensimmäinen kerta, kun sain leimattua kynnet virheettömästi. JEE! Harmi vaan, kun päällyslakka hieman levitti kuvioita.. Suosittelen tätä laattaa kyllä muillekin ja pitää sanoa, että jälleen kerran oikein mainio laatta BPS:ltä! :)

Kynsillä on yksi kerros China Glaze Elfin` Around lakkaa ja sen päällä leimaukset Qgirl-048 laatasta. Leimaamisessa käytin mustaa Konadin leimauslakkaa.
NÄITÄ KÄYTIN:
  • China Glaze - Elfin` Around
  • Konad musta leimauslakka
  • Leimasin ja pyyhin
  • Leimauslaatta Qgirl-048
  • Alus- ja päällyslakkaTässä vielä 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!


5 kommenttia: