perjantai 17. kesäkuuta 2016

Moi taas!

Hups! Taitaa olla 4kk aikaa, kun viimeksi oon bloggaillu. Viime aikoina on vaan ollu muita harrastuksia ja kiireitä mitkä on vieny paljon aikaa, etten oo kynsiä tehny tällä välillä ollenkaan. Pitäs jotenkin saada ihteensä ihan tosissaan niskasta kiinni ja rueta taas kunnolla lakkailemaan. :) Välillä ihan hirvittää kahtoo lakattomia kynsiä, kun ei ne oo yhtään mua. Toisessa kädessä kynnet on ihan nysät pureskelun takia, mutta nyt sain sen onneksi kuriin laittamalla lakkaa. Jospa tää tästä!

Born Pretty Storen Daisy vähän herätteli mua kynsien pariin, kun oli laittanu mulle yllätyksenä paketin tulemaan. Sain sen pari päivää sitten ja tuli kyllä hyvä mieli. Innostuin ylläristä ja aloin heti tekemään arvosteluita. Daisy oli valinnut 4 ihanaa laattaa, joista ensimmäinen tulee tässä postauksessa.
Tuo yllä oleva laatta BPL-030 löytyy 5 erilaisen laatan paketista täältä: http://www.bornprettystore.com/5pcs-born-pretty-bpl026-stamp-template-image-plates-p-21818.html
En löytänyt laattaa erikseen myytävänä tällä hetkellä, mutta olisko se loppunut ja lisää varmaan tulee.
Tästä laatasta on vain hyvää sanottavaa! Kuviot nousi laatasta erittäin mainiosti eikä sen puolesta leimaamisessa mennyt paljoa aikaa. Laatan kaikki kuviot on kauniita ja ihania pitsisiä. Sopii monenlaisiin lakkauksiin. Tykkään tästä paljon ja tulee varmasti käytettyä jatkossakin.

Sittenpä lakkaukset. Nimettömässä on kaksi kerrosta Essence - On Air! glitteriä ja muilla kynsillä on kaksi kerrosta Essence - Dare It Nude lakkaa. Leimaukset tein BPL-030 laatasta valkoisella Konadin leimauslakalla ja kukkien keskustoiksi kiinnitin strasseja.
NÄITÄ KÄYTIN:
 • Essence - Dare It Nude
 • Essence - On Air!
 • Konad valkoinen leimauslakka
 • Leimasin ja pyyhin
 • Leimauslaatta BPL-030
 • Strasseja
 • Alus- ja päällyslakka
 •   


MITÄS TEILLE LUKIJOILLE KUULUU? :) 
Muutamia on kadonnut, mutta suurinosa kuitenkin on pysynyt listalla. Kiitos siitä vaikka harvoin viime aikoina oon täällä kirjotellut ja teidän blogit jäänyt jälleen lukematta..  


Tässä vielä 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!4 kommenttia:

 1. Onpa kiva kuulla susta pitkästä aikaa! <3 Ja kynnet on kauniit.

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis lakkaus! :) Mulla on tuo sama laatta, mut harmillisesti se on viallinen. Kuvioiden urat on ihan epätasaiset, joten skrapalla vetäessä joistain kohti lähtee lakat kokonaan ja joihinkin jää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anni! :) Ai, voi harmi. Tuossa niin kivoja kuvioita. Kumpa sullekin olis tullu hyvä laatta.

   Poista