lauantai 8. helmikuuta 2014

Leopardi skittlette

Oi voi.. Jouduinpa sitten lyhentämään minun piiiitkät kynnet lyhyemmäksi vaikka en ois sitä kyllä millään halunnut tehdä. :( Vasemman käden etusormen kynteen oli tullut halkeama niin oli pakko lyhentää, ettei kynsi pääsisi itsestään repeytymään enempää ja sitä myöten aiheuttamaan isompaa vahinkoa. Harmitti kyllä hirveesti, mutta ihan hyvä kai niitä on joskus vähän lyhentääkin. Pitkäänhän nuo pitkät kynnet pysyivätkin ehjinä. :)

Lohdutukseksi lakkasin kynsille jotakin minulle todella mieluisaa eli leopardikuviota ja lisäksi ihanaa kultaisen väristä lakkaa. Hopeakin olisi ollut yksi vaihtoehto, mutta päädyin kuitenkin kultaiseen. Tykkään kultaisen sävystä, joten käytin sitä tavallisena lakkana sekä glitterinä kynsille. Leopardikuviota en olekaan käyttänyt pitkiin aikoihin niin nyt oli aika jo tehdä sitäkin. Kynsistä tuli ihan kivat, mutta leopardikuvioihin en ole täysin tyytyväinen. Päällyslakka hieman levitti kuvioita joissain kohti.

Pikkurillin, etusormen ja peukalon lakkasin siis kultaisen sävyisellä lakalla, mutta etusormeen lisäsin vielä päälle kahta eri glitteriä. Keskisormen ja nimettömän lakkasin vaalealla beigen sävyisellä lakalla, jossa on shimmeriä. Leopardikuviot tein dotting toolia apuna käyttäen. Täplät tein kultaisella ja täplien rajaukset mustalla.



Lakkoina käytin
- Laval Gold
- Seppälän Nails kultainen glitter + kulta/oranssi glitter
- Mavala 34 Nicosia
- Flormar / kone helsinki P30 

Vaihdan postauksiin kuvien koot isommaksi jos näin olisi kivempi. Onko parempi näin, että kuvat ovat tällaisessa isommassa koossa? :)

5 kommenttia:

  1. Isommat kuvat aina parempi! :) Ja nätit kynnet, lepardi on aina nättiä♥ (ps. voisit saada enemmän kommentteja jos sanavahvistus olisi poissa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok. Kiitos! :) ai jaa sielä on sellanenkin. :o hupsista. En kyllä oo hoksannut semmosta ollenkaan et kiitos tosi paljon kun kerroit asiasta. :) korjasin tämän heti niin nyt ei enää pitäisi sitä olla siellä.

      Poista
    2. Joo se taitaa tulla automaattisesti jos ei käy asetuksista muuttamassa pois. :) Nyt ei ollut enää!

      Poista
  2. Your nails look stunning!
    I lovr this manicuree ;)
    Xx julia

    VastaaPoista