tiistai 25. helmikuuta 2014

Violettia tekstuuria

Ostin pari päivää sitten kaupasta kolme uutta kynsilakkaa. Yksi näistä lakoista on Technic Orchid mist, jonka esittelen myöhemmin. Loput kaksi lakkaa on uusia tekstuurilakkoja Rimmeliltä. Tosi ihanan värisiä ja nättejä lakkoja, joissa on shimmeriä. Tämän tekstuuri sarjan nimi on Sweetie Crush ja siihen kuuluu yhteensä 5 lakkaa, joista itselleni ostin vain kaksi eli 009 Candyfloss Cutie ( esittelen myöhemmin ) ja 011 Violet Swizzle.

Kynsillä on pohjalla China Glaze 1215 That's shore brigh, joka on mattalakka. Tämän päälle lisäsin päällyslakan, koska halusin sille kiiltävän pinnan. Teippejä apuna käyttäen lakkasin kynsien ylä ja ala kulmat Rimmel 011 Violet Swizzle tekstuurilla.




Rimmel 011 Violet Swizzle

Sävyltään kaunis violetti ja hieman vaaleanpunaiseen taittuva tekstuurilakka. Sisältää shimmeriä. Lakka on melko löysää tavaraa, mutta ainakin se levittyy hyvin kynnelle. Kynsillä on lakkaa kaksi kerrosta, joka riitti saamaan hyvän tekstuuri pinnan. Pinnasta tuli melko hieno karkeinen eli ei läheskään niin karkea pintainen kuin esim. China Glaze 1282 Bump in the night.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti