tiistai 11. helmikuuta 2014

One stroke- perhoset

Olen meinannut jo useampana kertana ottaa kynsikoriste laatikostani akryylimaalit ja maalata niillä kynsilleni jotakin, mutta aika ei vain ole antanut periksi. Tällä kertaa kuitenkin sain aikaa niin, että sain koristella kynsiäni ilman häiriötekijöitä. :)

Idean sain näihin kynsiin youtubesta, kun katsoin siellä videota missä tehtiin one stroke- tyylillä kukkia ja perhosia. Tässäkin videossa tuo tyyli näyttää niin helpolle, mutta ei se kyllä ole niin yksinkertaista. Tai sitten minä en vaan osaa. :D No, ehkä sitä pitäisi harjoitella vähän enemmän niin se sujuisi paremmin. Minäkin kun olen vain muutaman kerran sitä kokeillut niin ei kai sitä voi vielä täydellisesti osata.
Tästä pääsee videoon: Ombre white and purple Spring fairy Nail Art Video Tutorial .

Kynsillä on Rimmel 239 Your Majesty. Se on hopean sävyinen ja metallinen lakka, jossa on shimmeriä. Lakka on kiiltävä ja erittäin hohtava. Lakkasin pikkusormen, etusormen ja peukalon kynsien keskelle mustat rajaukset hieman hillisemään tuota hopean lakan hohtoisuutta. Ilman rajauksia olisi tuo lakka tullut liikaa esille, mutta hillittynä lakka antaa kivan säväyksen näille kynsille. Lisäsin rajauksien tyviin vielä strasseja koristeeksi. Nimettömään ja keskisormeen maalasin perhoset akryylimaaleilla käyttäen mustaa, valkoista ja vaaleanpunaista. Siivet siis tehty sillä one stroke- tyylillä ja rajattu mustalla. Pisteitä tein dotting toolilla siipiä koristamaan. Perhosten vartalot hieman epäonnistuivat, kun niistä tulikin vähän epämääräisen näköisiä, mutta muuten kynsistä tuli ihan kivat.




 Käytin siis
- Oumax akryylimaaleja
- 2 erilaista sivellintä
- dotting toolia
- strasseja

- Rimmel 239 Your Majesty
- Kiss Nail Art- Paint koristelulakka
+ China Glaze alus- ja päällyslakka
+ Mavala pikakuivattaja

1 kommentti: