torstai 27. helmikuuta 2014

Epäonnistuneet leimat

Edellisessä postauksessa kerroin esitteleväni Technic Orchid Mist lakan ja siitä on nyt pieni esittely tämän postauksen lopussa. Ensin kerron uusista kynsistäni, jotka tein eilen illalla.

Mielessäni ei ollut kun tuo uusi kynsilakka ja leimaaminen, joiden pohjalta sitten lähdin uutta lakkausta tekemään. Minua harmittaa näissä kynsissä kyllä tosi paljon, kun leimaukset epäonnistuivat ihan täysin. Tätä ennen olen leimannut vain pari kertaa eikä se näytä oikein vieläkään sujuvan. Joistakin leimojen kohdista puuttuu kuviota jonkun verran ja muutenkin niistä tuli suttuisen näköiset. Se on nyt kyllä ruettava harjoittelemaan tätä juttua ihan tosissaan, että edes joku päivä voisi olla tyytyväinen omiin leimauksiinsa. :) Muutenhan näistä kynsistä tuli ihan kivat ja etenkin noista väreistä tykkään paljon. Tuo Flormarin violetti on luonnossa tummemman sävyinen ja paljon näyttävämmän näköinen, kuin mitä se noissa kuvissa on.

Peukalossa, etusormessa ja pikkusormessa on pohjalla Flormar / kone helsinki U26, jonka päälle lisäsin vinosti yläkulmaan asti Flormar / kone helsinki GL08 glitteriä. Keskisormessa ja nimettömässä on Technic Orchid Mist sekä valkoiset leimat + yhdet strassit keskimmäisten kukkien keskellä.




Technic Orchid Mist

Pullossa tämä lakka on väriltään tumman violetti, mutta kynsillä se onkin paljon vaaleampaa. Myös eri valossa tämän lakan väri näyttää erilaiselle esim. himmeässä väri on rusehtava. Lakka sisältää myös vähän shimmeriä. Lakka on koostumukseltaan hyvin levittyvää, mutta sen sivellin oli kyllä huonossa kunnossa ( taisi sattua minulle virheellinen yksilö ). Kynsillä on lakkaa 2 kerrosta, joka peitti hyvin. Kun avasin tämän lakka pullon niin se haisi kyllä aivan järkyttävälle. =D Yksikään lakka minkä omistan tällä hetkellä niin ei ole haissut niin pahalle, kuin mitä tämä haisi. Hyi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti