sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Sotku ranskis

Tänään vuorossa sikin sokin sotkuista lakkausta, joka kuuluu ranskalaisen manikyyrin joukkoon. Näihin minun kynsiini sain idean Sannails - blogin kirjoittajan kynsistä. Ideana tämä lakkaus oli niin kiva, että oli ihan pakko kokeilla sitä itsekin.

Valitsin kynsille viime kuussa ostamani Technic- merkkiset kaksi kynsilakkaa, jotka ovat nimeltään cactus flower ja siona island. Näistä kumpaakaan en ollut vielä testannut, joten ajattelin kokeilla niitä nyt. Mielestäni nämä kyseiset lakat olivat juuri sopivat tähän lakkaukseen ja ne toimivat yhdessä oikein hyvin. Esittelen nämä kynsilakat tämän postauksen lopussa. Kolmanneksi lakaksi valitsin ihan perus valkoisen Mavalan 49.

Aloitin lakkaamisen cactus flowerilla, jonka omalla sudilla vedin paksut viivat/raidat kynsien reunoille. Seuraavaksi vedin raidat siona islandilla lakattomiin kohtiin kynsien keskelle sekä reunoille. Sitten sudin näiden lakkauksien päälle valkoista lakkaa hieman kuivahkolla siveltimellä, joka myös lakan oma. Lopuksi tein pisteitä dotting toolilla ja lisäsin päällyslakan.

Näitä kynsiä oli hauska tehdä ja lopputuloksesta tuli kyllä oikein miellyttävä. Väri valinnatkin osuivat oikein nappiin! :) Niinpä näistä kynsistä tulikin yksi lemppareistani.




Technic - cactus flower

On sävyltään oikein ihana tumma pinkki, jossa on säväys punaisuutta. Lakassa on myös violetin ja ehkä hieman sinisenkin sävyistä shimmeriä. Koostumukseltaan cremelakka ja levittyy ihan hyvin. Peittää yhdellä paksummalla tai kahdella ohuemmalla lakka kerroksella.


Technic - siona island

Kaunis metallin hohtoinen turkoosi lakka, jossa on vihreää shimmeriä. Tämä on myös koostumukseltaan cremelakka ja levittyy hyvin. Peittää yhdellä paksummalla tai kahdella ohuemmalla lakka kerroksella.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat! :) Itsellä tämä ''kuivasuti''- tyyli vielä testaamatta, mutta monesti se kummittelee kynsikuvia katsellessa mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kannattaa ihmeessä kokeilla sitä! Se on ihan kiva tekniikka. :)

      Poista