perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kesän ensimmäiset neonkynnet

Tuli tehtyä eilen illalla tämän kesän ensimmäiset neonkynnet ja olen näihin kyllä enemmän, kuin tyytyväinen! Nämä kynnet onnistuivat tosi hyvin ja niistä tuli juuri sellaiset mitä ajattelinkin. Tykkään näiden kynsien räikeydestä, koska rakastan värejä ja varsinkin kirkkaita sellaisia. Neonvärit ovat siis kovassa suosiossa varsinkin kesäisin, kuten varmaan monella muullakin. :)

Kynsien pohjalla on valkoinen China Glaze Snow lakka, jota laitoin kaksi kerrosta. Sen päälle sitten lakkasin kolme kerrosta Essie Saturday Disco Fever lakkaa, joka on tuo aivan ihana oranssi neonlakka. Sitten laitoin vielä hieman kuivahkolla sutilla China Glaze Silver Lining hopeista glitteriä sinne tänne, koska en halunnut laittaa sitä liikaa. Lopuksi tein nuo leopardikuviot dotting toolin avulla ja käytin siinä samaa valkoista lakkaa, jota laitoin myös kynsien pohjalle.




Nuo kuvat vähän tummentaa tuota lakan sävyä, koska luonnossa se näyttää paljon räikeämmälle ja kirkkaammalle. Harmi, kun en saanut sitä täysin oikeaa sävyä ja näköisyyttä noihin kuviin, mutta eiköhän noista saa irti sen mitä pitääkin. :)


Mitäs tykkäätte näistä kynsistä ja joko te olette tehneet neonkynsiä?




Näitä käytin

- Essie Saturday Disco Fever
- China Glaze Snow
- China Glaze Silver Lining
- Dotting tool
- Alus- ja päällyslakka



6 kommenttia:

  1. Muutamat on tullut tehtyä. Leokuvio on aina niin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin munkin mielestä. :) Tykkään tehä leokuviota varsinkin kesäisin aika paljon.

      Poista
  2. Kivat! En ole vielä tehnyt kovin räiskyviä lakkauksia :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivat! :) Yks räväkkä sininen on kynsillä käyny, mutta muuten neonit on jääny kyllä huomiotta tänä kesänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) No vielähän tässä on kesää jäljellä vaikka kuinka paljon, että ehdit varmasti tekemään vielä monetkin neonkynnet.

      Poista