keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Mintun vihreää

Nämä kynnet mitkä nyt esittelen niin olen tehnyt jo monta viikkoa sitten ja meinasin aluksi etten julkaise näitä ollenkaan täällä blogissa, mutta päätin kuitenkin julkaista ne. Syy minkä takia en meinannut julkaista näitä on se, että nuo tekemäni mustat viivat ovat ihan liian paksuja ja ne näyttää sen takia tosi rumalle! :( Tyhmyyksissäni, kun en hoksannut puhdistaa sitä koristelulakan sivellintä vaan käytin sitä suoriltaan niin tuossa näkee sitten huonon lopputuloksen. Puhdistetulla siveltimellä olisi nimittäin varmasti saanut tehtyä nätit ja ohuet viivat, mutta niin niitä virheitä aina joskus tapahtuu. Älkää antako noiden viivojen häiritä ihan hirveästi vaan katsokaa näitä kynsiä kokonaisuudessaan, koska ihan hienothan nämä muuten ovat.

Tuota koristelutyyliä / ideaa en ole itse keksinyt vaan löysin sen muistaakseni Instagramista, mutta en kyllä yhtään muista mistä sieltä. Siinä löytämässäni kynsikuvassa oli yksi kynsi koristeltu tuolla tyylillä ja ihastuin kyllä heti siihen, joten oli pakko päästä heti kokeilemaan sitä myös omilla kynsillä. :) Harmi vaan, kun tämä oma versio ei täysin onnistunut.

Lakkasin vapaalla kädellä kynsien ylä- ja alaosan vaalean mintun vihrellä China Glaze Keep Calm, Paint on shimmerlakalla, jota laitoin kaksi kerrosta. Sitten tein Kissin hopeisella glitteri koristelulakalla jokaiseen kynteen nuo isot vinossa olevat neliöt. Sen jälkeen tein saman merkin mustalla koristelulakalla kaksi mustaa viivaa ylä- ja alaosaan ja lopuksi kiinnitin vielä hopeiset niitit kynsien keskelle.




Näitä käytin

- China Glaze Keep Calm, Paint on
- Kiss nail art paint- koristelulakat ( musta, hopeinen glitter )
- Niittejä
- Dotting tool
- Alus- ja päällyslakka



7 kommenttia:

  1. Ihanat lakkaukset! <3
    Tuo on kyllä niin kivan näköstä että jätetään omaa kynttä näkyviin, eipä ole itsellä tullut vielä kokeiltua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Niin munkin mielestä ja kiva on tehdä jotain vähän erilaista välillä. Kokeileppas sinäkin!

      Poista
  2. Pyhpyh! Mun mielestä nää on täydellisesti onnistuneet<3

    VastaaPoista
  3. Nätit on! :) Mä tykkään tosi paljon näistä, että osa omaa kynttä jää paljaaksi!

    VastaaPoista
  4. Veikeä lakkaus! En tiiä kuuluisko tää siihen color block -tyyliin, kun osa kynttä on ikäänkuin paljaana... musta se toimii silloin kun paljas alue on kynsipedin päällä, eikä kynnen kärjellä lainkaan. Nää on kyllä kivat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. En tiiä kyllä minäkään, et mihin tyyliin tämä kuuluisi. :D

      Poista