lauantai 7. kesäkuuta 2014

Vaaleanpunaista ja hopeaa

Leopardia tulee taas! :D Tällä kertaa valitsin väreiksi vaaleanpunaisen ja hopean, jotka sopii hyvin yhteen. Tykkään näistä kynsistä tosi paljon ja kaikista tekemistäni leopardikynsistä nämä ovat ehdottomasti niistä parhaimmat. Nämä kynnet ovat ihan minun näköiseni niin koristeluiltaan, kuin myös väreiltäänkin. :)

Peukalon ja keskisormen kynsillä on vaaleanpunainen China Glaze Pink-Ie Promise shimmerlakka, jota laitoin kaksi kerrosta. Lisäksi niissä koristeina hopeiset sydämen muotoiset niitit. Etusormen ja pikkusormen kynsillä on hieman harmahtavan vaaleanpunainen Essie Lady Like cremelakka, jota laitoin myös kaksi kerrosta. Sitten tein niihin dotting toolin avulla leopardikuosin käyttäen Pink-Ie Promisea ja Flormarin mustaa kynsilakkaa. Nimettömässä on kaksi kerrosta China Glaze Gossip Over Gimlets lakkaa, joka on tuo ihana hopean värinen foil. Sen seassa on myös kultaisen väristä tosi pientä hilettä / hippua, mutta se vaan ei oikein näy noissa kuvissa.





Näitä käytin

- China Glaze Gossip Over Gimlets
- China Glaze Pink-Ie Promise
- Flormar / kone helsinki P30
- Essie Lady like
- Niittejä
- Dotting tool
- Alus- ja päällyslakka




Mitäs tykkäätte näistä leopardikynsistä? :)

17 kommenttia:

  1. Oi, ihanat ja niin mun näköiset ! Lakat sointuu nätisti yhteen ja toi ChG on upea. :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä todella onnistuneet taas. :) Tykkään*

    VastaaPoista
  3. perfect mix! I love pastels:)

    http://nailsandmore2.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Hienot on! Vaaleanpunainen ja hopea kyllä toimii :)

    VastaaPoista
  5. Nämä on aivan ihanat! Voisin ehkä vähän ottaa näist inspiraatiota omiin ystävänpäiväkynsiin. Nämä sopii ystävänpäivään kuin nenä päähän!

    VastaaPoista