perjantai 24. kesäkuuta 2016

Hyvää juhannusta!

Tein eilen illalla juhannuskynnet ja tuli samalla tehtyä Born Pretty Storen toisiks viimeinen tuotearvostelu. Tässäpä arvostelu kolmannesta Daisyn valitsemasta leimauslaatasta.




Tuo yllä oleva leimauslaatta QA-Y023 löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/flower-love-letter-pattern-nail-stamp-template-image-plate-y023-p-22250.html
Laatassa on love tekstiä erilaisilla fonteilla ja lisäksi siinä on eri kokoisia kukkakuvioita. Laatta on kivan tyttömäinen ja ite tykkäsin eniten noista teksteistä. Kuvioissa on melko syvät urat, joten lakkaa meni aika paljon. Kuviot nousi laatasta ihan hyvin, mutta muutamista pikku kohdista en saanut lakkaa nousemaan leimasimeen, joten niille kohti jäi kynsille lakattomia kohtia. Voi olla vikaa mun leimaustaidossakin, mutta ei tuo virhe omaan silmään pahalta näytä. Täytyy koittaa muutamalla toisella lakalla uudestaan, kunhan ehtii jos saisin ne sitten nousemaan. Kiva laatta kuitenkin. :)

Sittenpä kynnet. Nimettömässä on 3 kerrosta Color Club - Sex Symbol glitteriä ja muilla kynsillä 3 kerrosta pinkkiä China Glaze - You Drive Me Coconuts lakkaa. Leimaukset tein mustalla Konadin leimauslakalla.




NÄITÄ KÄYTIN:
  •  China Glaze - You Drive Me Coconuts
  •  Color Club - Sex Symbol
  • Konad musta leimauslakka
  • Leimauslaatta QA-Y023
  • Leimasin ja pyyhin
  • Alus- ja päällyslakka 
 



Tässä vielä 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!



OIKEIN HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE! :)

2 kommenttia: