sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Color Clubien esittely

Lupasin esitellä kynsillä minun uusimmat lakkani ja tässä tulee nyt Color Clubin Kaleidoscope kokoelmassa olevien lakkojen esittely. Tästä sarjasta minulta puuttuu vielä 2 lakkaa, jotka ovat Evolution ja Bright Night. Täytyy hankkia nuo puuttuvat lakat seuraavaksi.
China Glazet esittelen sitten seuraavassa postauksessa.


Color Club 989 In Theory

Enemmän korallin, kuin oranssin sävyinen. Koostumukseltaan cremelakka. Kynsillä on 2 kerrosta lakkaa, jolla sain tasaisen ja peittävän lopputuloksen. Hieman hankalasti levittyvä.



Color Club 990 Pearl-Spective

Kaunis helmiäislakka, jossa on ihanaa vaalenpunaista shimmeriä. Lakka on vaaleaa eikä ole peittävä, joten sitä voi käyttää vaikka värilakan päällä. Tällöin lakkaukseen saa lisää näytttävyyttä. Kynsillä on lakkaa vain yksi kerros, mutta useammalla kerroksella saa voimakkaaman näyttävyyden. Tykkään tästä ja se pääsikin suosikkieni joukkoon.


Color Club 991 Endless

Söpö, hempeä ja aivan ihana pastelli vaaleanpunainen. Koostumukseltaan cremelakka. Kynsillä on 2 kerrosta lakkaa, jolla sain tasaisen ja peittävän lopputuloksen. Hiema hankalasti levittyvä, mutta silti tämä ihanuus pääsi suosikkieni joukkoon! <3


Color Club 992 Abyss

Sävyltään sinivihreä lakka. Koostumukseltaan cremelakka. Kynsillä on 2 kerrosta lakkaa, jolla sain tasaisen ja peittävän lopputuloksen. Hieman hankalasti levittyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti