maanantai 6. tammikuuta 2014

One stroke- kukat

No nyt on tehty uudet lakkaukset niillä akryylimaaleilla. Tänään oli aikaa sen verran enemmän, että sain keskittyä vain kynsien laittoon. Pääsin vihdoin antamaan hieman näyttöä omista taiteellisista taidoistani, kun maalasin vapaalla kädellä. Olen tykästynyt one stroke- tekniikkaan ja niinpä tein sillä tyylillä puolikkaat kukkaset kynsille.

Pohjan lakkasin Mavalan Copper Cold 193 tummalla kuparin kultaisella sävyllä ja kukat maalasin valkoisella + vaaleanpunaisella akryylimaalilla. Keskustaan maalasin mustalla akryylimaalilla viivoja ja niiden päälle kiinnitin strassit. Lopuksi tietenkin päällyslakkaa. 

Nämä kynnet onnistui kyllä hyvin ja olenkin tyytyväinen loppu tulokseen. Täytynee rueta harjoittamaan ja tekemään tällä tekniikalla enemmän lakkauksia, koska minun mielestä se on niin kivaa. :) Kynsistäkin tulee tosi näyttäviä ja kauniita.
MIKÄ ON ONE STROKE?

One stroke on maalaustekniikka. Maalaus tehdään kastamalla siveltimen kumpikin reuna eri värisessä maalissa eli maalataan kahdella värillä yhtä aikaa. Tällöin tulee automaattisesti liukuvärjäys ja vain yhdellä siveltimen vedolla. Helpoiten tekniikka onnistuu, kun sivellin on tasapäinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti