sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Valkoiset kukat

Katselin tänään youtubesta videoita nail art design- nimisellä haulla ja löysin sieltä videoita missä tehdään v- manikyyrejä. Yhdestä siellä olevasta videosta sain idean näihin omiin v- muotoisiin kynsiini. Tästä videoon: Formal Event Black & White Nail Art Design- tutorial. Tämä on ensimmäinen v- manikyyri minkä olen tehnyt ja kaiken lisäksi vielä ihan vapaalla kädellä. Sain v- muodon onnistumaan ihan hyvin vaikka muutamia pieniä virheitä tulikin ja jouduin välillä korjailemaan.:D Tätä varten minulla olisi ollut ihan omia teippejäkin jemmassa, mutta en jaksanut rueta niiden kanssa lakkailemaan. 

Lakkasin kynnet ensin Maybelline 46 Sugar crystals lakalla. Seuraavaksi lakkasin v- muodon mustalla Mavalan 48 lakalla. Tämän päälle lisäsin Flormar / kone helsinki U26 kimaltelevaa violettia lakkaa, jotta sain lakkaukseen hieman väriä ja kimmellystä. Näin lakkauksesta tuli näyttävämmän näköinenkin. Kukat ja pisteet maalasin Oumaxin valkoisella akryylimaalilla ja lopuksi lisäsin kukkien keskustaan violetit strassit.

Näistä kynsistä tuli niin kivat, että aion pitää näitä pidempään kun vaan päivän tai pari. Otan pois vasta sitten kun on pakko. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti