tiistai 28. tammikuuta 2014

Glitter sandwich

Tänään on ollut kyllä ihana päivä! Aurinko paistanut ja pakkasta vain -5 astetta. Hyvä ulkoilu ilma! Täytyykin käydä lenkkeilemässä vaunuilla pikku tytön kanssa. Harmi vaan, että tämä talvi ja kylmyys on alkanut tehdä tepposiaan käsilleni. Kynsinauhat ovat tosi kuivat ja ne ovat ruenneet halkeilemaan ikävästi. Pitää näköjään tehostaa käsien hoitamista heti ennen kun menevät ihan kauheaan kuntoon.

Sittenpä kynsiin. Tein ensimmäistä kertaa glitter sandwichin ja onnistui kyllä ihmeen hyvin. En vaan aluksi uskonut, että siitä tulisi mitenkään hieno. Näytti alkuunsa niin hassulta. Toisin kuitenkin kävi, koska kynsistä tuli kivan näköiset. Luonnossa nämä kynnet näyttävät paremmilta kuin kuvissa. Värit näyttävät kirkkaammilta ja glitteri kerrostukset erottuu paremmin. Nuo kuvat jotenkin sumentaa tätä lakkausta enkä saanut otettua täysin todellista kuvaa näistä. Mutta on nämä kynnet ainakin erilaiset mitä yleensä ja tosiaan tällä tyylillä saa lakkaukseen sitä syvyyttä ja näköä. Tykkäsin tästä tyylistä ja aion tehdä näitä jatkossakin. Ehkä ensi kerralla kokeilen tätä joidenkin koristeiden kanssa.

Käytin sandwichiin China Glazen 1220 You drive me coconuts neon pinkkiä jellylakkaa, jota laitoin yhteensä 3 kerrosta. Glitteri kerroksilla käytin Flormar / kone helsingin GL05, jota laitoin yhteensä 2 kerrosta. Tässä glitterissä on mustia sekä kultaisia hileitä 3 koossa. Lopuksi vielä päällyslakka ja valmista tuli! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti