tiistai 6. toukokuuta 2014

Kaunista vaaleanpunaista

Olen taas vähän ulkoasua muuttanut, mutta en oikein tiedä tykkäänkö tästäkään. Pitää vielä miettiä jätänkö tämän vai vaihdanko sen vieläkin johonkin muuhun. Tympii vähän, kun en oikein tiedä millaisen haluaisin. :D Olen myös tehnyt uusia bannereita, mutta niistä ei taida oikein mikään olla mieluinen. Pitää siis jatkaa vielä suunnittelua.

Sittenpä lakkauksiin. Tänään on kynsillä O.P.I Pedal Faster Suzi! lakka, joka on väriltään vaaleanpunainen ja siinä on paljon hopeista shimmeriä. Lakkaa on kynsillä kolme kerrosta, jolla sai aikaan hyvän peittävyyden. Keskisormen ja nimettömän kynsillä on vähän hopeista glitteriä sekä nuo nätit kukkasiirtokuvat. Muissa kynsissä on strasseja.
Näistä kynsistä tuli kyllä niin ihanat, että olen vaan mielissäni tuijotellut näitä vähän väliä. Tykkään näistä kyllä tosi paljon! :) Tuo lakkakin on niin kaunis, että sitä voisi ihan hyvin käyttää ilman mitään koristeluitakin. Nyt kuitenkin laitoin vähän koristeluita, koska halusin tehdä OIKEIN nätit kynnet.

Mitäs tykkäätte näistä kynsistä?

Näitä käytin

- OPI Pedal Faster Suzi!
- Seppälä Nails glitter
- Siirtokuvia
- Strasseja
- Dotting tool
- Alus- ja päällyslakka

14 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ! :) Tuo Pedal Faster Suzi! näyttää tosi kivalle. :)

  VastaaPoista
 2. nätit kynnet ja tää ulkoasukin on tosi kiva :)

  VastaaPoista
 3. Wau, todella kauniit! Tuon lakan voisin itsekin kotiuttaa, on nii kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Joo, suosittelen kyllä hankkimaan sen. Se on aivan ihana.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on siirtokuvia eli water decals nimellä englanniksi ja sitä nimeä yleensä monet käyttääkin. Ne pysyy kyllä erittäin hyvin kynnellä, koska ne kiinnittyy niin hyvin. Niitä on myös helppo käyttää ja niissä on paljon valikoimaa esim. nettikaupoissa. :)
   Tavalliset kynsitarrat ei pysy kynnellä vaan ne jää aina yleensä repsottamaan miten sattuu kulmista ja eivät toisinaan edes tartu kynnelle vaikka miten hyvin niitä yrittäisi kiinnitellä. Suosittelen siis mielummin ostamaan noita siirtokuvia, kuin kynsitarroja.

   Poista