keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Turkoosi ranskis

Tänään on kynsillä vuorostaan ihan perus ranskalainen manikyyri, jonka väreiksi valitsin tällä kertaa vaaleaa turkoosia ja sinistä. Itse tykkään näistä kynsistä kyllä tosi paljon, koska nämä on niin ihanan väriset. :)

Kynsien kärjissä on kaksi kerrosta Color Club Evolution lakkaa, joka on siis tuo ihanan värinen vaalean turkoosi ( creme ) kynsilakka. Sitten rajauksissa on Seppälän Nails glitterlakkaa, jossa on sinisen ja hopean värisiä eri kokoisia glittereitä. Lakkaukset tein vapaalla kädellä.
Kynsillä

- Color Club 988 Evolution
- Seppälän Nails glitter
- Alus- ja päällyslakka
Mitä mieltä muuten olette noista kuvista? Olen tässä muutamana päivänä hieman harjoitellut kameran käyttöä ja kuvien ottamista sekä muokkaamista niin onko nuo kuvat nyt parempia, kuin aiemmat kuvat? :)

14 kommenttia:

 1. Kuvista kyllä huomaa eron entiseen :) On parempia minun silmään ainakin. :)
  Kauniit on ranutkin. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja hyvä jos kuvat on nyt parempia. Kannatti siis harjoitella. :)

   Poista
 2. Voih, ihanat raikkaat lakkaukset! :)
  Ja juu, kuvatkin on kyllä parempia ja tarkempia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kiva kuulla, että kuvat on nyt hyviä.

   Poista
 3. Nää on niin kauniit! Itsekin oon jo viikkoja haaveillut vaaleansinisistä ranskiksista, mutta aina on tullut jotain muuta. Onko tuota glitteriä tällä hetkellä Seppälän valikoimissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Mä oon ostanu ton glitterin tosi kauan aikaa sitten niin en oikein usko, että tuota samaa glitteriä enää saa sieltä. =/

   Poista