torstai 1. toukokuuta 2014

Tummat vesivärikynnet

Minulla ei nyt ole teille ollenkaan esiteltävänä teemaan liittyviä kynsiä vaikka tarkoitus oli kyllä aluksi tehdä ne vappukynnet, mutta en sitten kuitenkaan saanut aikaiseksi niitä tehtyä. Nyt siis esittelen teille vanhat lakkaukset, jotka olen tehnyt muutama viikko sitten. Tein tuolloin toisen kerran vesivärikynnet skittlette- tyylillä, mutta vaan tummemmissa väreissä. Täältä voit katsoa minun ensimmäiset tekeleeni: Vesivärikynnet kynsilakoilla. Tuolta löytyy myös linkki tällaisten vesivärikynsien teko-ohjeisiin, jos joku ei vielä tiedä miten tällaiset tehdään. :)

Lakkasin peukalon ja pikkusormen kynnet Technic Siona Islandilla, jota laitoin kolme kerrosta. Etusormessa on Rimmel Your Majesty lakkaa kaksi kerrosta. Sitten keskisormessa ja nimettömässä on Mavalan mustaa lakkaa, jota laitoin kynsille myös sen kaksi kerrosta. Lopuksi tein sitten sen vesivärin mustalla lakattujen kynsien päälle, jossa käytin aiemmin mainitsemiani lakkoja eli Siona Islandia ja Your Majestya.
Kynsillä

- Technic Siona Island
- Mavala 38 Black
- Rimmel 239 Your Majesty
- Alus- ja päällyslakka

12 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköistä tuo vesiväritekniikka! Kauniit kynnet! Täytyypäs testailla itsekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo se on jos se vaan onnistuu hyvin. Tässä se vähän epäonnistui, kun tuli vähän liikaa käytettyä kynsilakanpoistoainetta niin tuo vesiväri näyttää hirmu "ohuelle/laihalle". :D

   Poista
 2. ompa kivan näköset! :) pitää vissiin itekkin kokeilla vesivärejä :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat värit noissa vesivärikynsissä :)

  VastaaPoista