torstai 8. toukokuuta 2014

Uudet ostokset

Tein viime viikon loppu puolella pienen tilaukset Pretty verkkokauppaan, josta olen halunnut jo pitkään tilata 3 sellaista tuotetta, joita kaikki ovat niin paljon kehuneet. Tilaukseen lähti siis Nfu Oh Cuticle remover, IsaDora peel of base ja Invisibobble hiuslenkkejä. Nuo hiuslenkit ovat muuten juuri nyt tarjouksessa 4,90e ( oikea hinta 5,90e ) ja sinne tuli tällä viikolla myyntiin uusia pastellin värisiä hiuslenkkejä. Harmi, kun ei ollut vielä viime viikolla. Olisin nimittäin tilannut vielä lisäksi jonkun niistäkin väreistä.
Nfu Oh Cuticle remover

On kynsinauhojen kuorintaan tarkoitettu aine, joka sanojensa mukaan pehmittää ja hoitaa kuivia kynsinauhoja sekä poistaa kuollutta ihosolukkoa. Tässä pullossa on ainetta 17ml ja sillä on hintaa 13,90e. Ihastuin kyllä ihan täysin tuon pullon ulkonäköön, joka on aivan ihana. <3 Tosi kaunis pullo, jossa hienoja yksityiskohtia.

Sittenpä kerron itse pullon sisällöstä, jota piti päästä testaamaan jo heti samana iltana. Kokeilin tätä ainetta siis ensimmäistä kertaa eilen ja olin kyllä ihan ihmeissäni siitä miten hyvin se oikeasti toimii! Kynsiltä ja kynsinauhoilta lähti kauhea määrä sitä kuollutta ihosolukkoa ja mitä kaikkea muutakin möhnää niistä oikein lähtikään irti, että kyllä tämä on ihan sanojensa mukainen tuote. Kynsinauhoistakin tuli tämän ansiosta niin siistit ja hyvin hoidetun näköiset, että olen kyllä tyytyväinen. Sitten, kun vielä vertasi toisiinsa työstettyjä ja ei työstettyjä kynsinauhoja niin sen eron huomasi ihan selvästi.

Nyt voin sitten minäkin sanoa, että tämä on aivan mahtava tuote ja nyt ymmärrän sen miksi tätä on niin paljon kehuttu ja hehkutettu. Täällä siis yksi ihminen vielä lisää, joka suosittelee hankkimaan tämän tuotteen jos sieltä vielä joku löytyy, jolla tätä ei vielä ole.


IsaDora Peel of base

On kuorittava aluslakka, jonka avulla on helppo ja nopea poistaa mitkä tahansa lakat kynsiltä ilman kynsilakanpoistoainetta. Vaikeimpien lakkojen, kuten glittereiden poiston pitäisi tämän avulla siis helpottua huomattavasti. Pullo on kooltaan 6ml ja hintaa sillä on 7,90e.

Tätä en ole vielä testannut, mutta se on seuraavaksi listalla. Tämän tuotteen saamista olen odottanut kaikista eniten, koska yleensä olen vältellyt esim. glitteri kynsien tekemistä ihan vaan sen takia etten jaksa sitä hirveän työlästä lakkojen poistamista. Onneksi sekin homma nyt helpottuu, joten tästä lähtien täällä blogissa tullaan näkemään myös niitä oikein glitterisiä kynsiä. :)
Invisibobble

On tuollainen ihana puhelinlankamainen hiuslenkki, joita saa monissa eri väreissä. Tällä hetkellä uutuutena pastellin sävyt. Yhdessä paketissa on 3 kpl hiuslenkkejä ja hintaa sillä on 5,90e. Sanojensa mukaan nämä eivät kiristä ja vahingoita hiuksia eikä hiukset myöskään sotkeudu lenkkiin. Hiuksia ei siis katkeile aivan turhaan. Nämä hiuslenkit eivät myöskään jätä painaumia hiuksiin ja ne ovat hygieenisiä sekä vettä hylkiviä. Sopii kaikille hiustyypeille. Materiaaliltaan nämä ovat pehmeitä ja muovisia.

Itselleni ostin yhden paketin noita pinkin värisiä hiuslenkkejä, joista pääsi heti yksi testaukseen. Olen nyt pitänyt sitä hiuksissani eilisestä lähtien, joten osaan vähän kertoa omia mielipiteitäni tästäkin tuotteesta. Selostus mitä näistä hiuslenkeistä kerrotaan niin kyllä se ihan paikkansa näyttää pitävän. Nämä eivät tosiaan kiristä ja tuntuukin paljon mukavammalle hiuksissa. Hyvä, kun sen edes tuntee siellä olevan. Painaumia ei myöskään ole jäänyt ja nämä pysyvät tosi hyvin paikoillaan. Ei siis tarvitse koko ajan olla korjailemassa kiinnitystä, kuten tavallista hiuslenkkiä. Kun tämän irroittaa hiuksista niin sen kierteet on vaan venytettävä auki, koska muuten se kyllä repii hiuksia mukanaan. Olen myös huomannut, että päänsärky on jäänyt kokonaan pois tai ainakaan sitä ei vielä tänään ole ollut. Pidän siis yleensä päivittäin hiuksia kiinni ja se pään jomotus on myös ollut joka päiväistä. Luulen siis, että se on aika varmasti johtunut siitä tavallisesta kiristävästä hiuslenkistä, jota olen käyttänyt.

Kokonaisuudessaan tämä on aivan mahtava tuote ja tykkään siitä tosi paljon. Voin siis suositella näitä muillekin. Itse aion ostaa näitä ehdottomasti lisää ja päätin, että tästä lähtien en enää koskaan tule laittamaan hiuksiini sitä tavallista hiuslenkkiä jos vaan näiden avulla saan sen päivittäisen päänsäryn pois! :)

4 kommenttia:

 1. Tekis kyllä mieli tilata tuo Nufun Cuticle remover kunhan entisiä käyttää pois...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa. On kyllä tosi hyvä ja toimiva tuote. :) Ite aion seuraavaksi tilata niitä Nfu Oh kynsinauhaöljyjä, joita on myös kehuttu hyväksi.

   Poista
 2. Mun on pakko laittaa toi Cuticle Remover tilaukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kannattaa! :D Olis itekin pitäny tilata se jo aikoja sitten. Jossain muuten luki, että tuo sama aine sopii hyvin myös pedikyyriin. Kokeilin sitä eilen ja vau! Tulipa myös tosi siistit varpaiden kynsinauhat. Ei oo koskaan ollu niin siistit mitä ne nyt on tuon aineen ansiosta. Suosittelen siis testaamaan senkin. :)

   Poista