perjantai 14. maaliskuuta 2014

Golden Glitter

Tänään kynsillä NYX Girls Golden Glitter. Se on värillisellä pohjalla oleva glitterlakka, joka on mukavaa vaihtelua siihen ihan perus kirkas pohjaiseen glitterlakkaan. Minun mielestäni tämä on oikein kaunis ja nätin näköinen kynsilakka.

Halusin esitellä ja kokeillä tämän värilakan päällä sekä ilman värilakkaa, että miltä se näyttää. Päädyin siis tekemään kynsille ranskalaisen manikyyrin. Kynsien kärjissä on Color Club 989 In Theory. Tämän päällä sekä koko loppu kynnellä on tuo Golden Glitter. Lopuksi kiinnitin vielä pariin kynteen tähden muotoisia strasseja koristeeksi.




Tämä kuva on otettu pelkässä luonnon valossa ja tästä saakin paremman kuvan siitä millaiselta tuo lakka näyttää. Tässä kuvassa näkyy myös parhaiten tuo lakan värillinen pohja.



NYX Girls CN220 Golden Glitter

Tämä lakka tekee kynnelle kevyen värillisen pinnan. Se on punertavan oranssia lakkaa, jonka seassa on paljon pieniä kultaisen värisiä glittereitä. Lakka oli hieman paksua / tahmaisen oloista, mutta levittyi kynnelle kuitenkin ihan hyvin. Kynsillä on tätä yksi kerros.

5 kommenttia: