sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Oranssi v- manikyyri

Tämä viikko on kyllä ollut jotenkin niin raskas ja olen ollut vähän laiskalla päällä. Aikakin on tuntunut tosi pitkältä aina välillä enkä ole jaksanut tehdä oikein mitään muuta kuin hoitaa pikku tyttöäni vain. :) Vaunuillakin olen käynyt vain kerran lenkkeilemässä, kun ei ole enempää oikein huvittanut vaikka tosi hyviä ulkoilu ilmoja on ollutkin. Mistä lie johtuu tämmönen? Ei minulla yleensä ole tällainen olotila. No, jospa sitä olisi ensi viikolla paljon virkeämpi niin saisi edes jotakin aikaiseksi tehtyä.

Mielialasta johtuen halusin tämän päivän kynsille jotain pirteää ja värikästä. Ensimmäisenä tulikin  mieleeni oranssi väri. Itse en omista vielä montaa oranssia kynsilakkaa, joten lainasin pikkusiskoltani Seppälän Nails oranssia lakkaa. En halunnut lakata kynsiäni kokonaan, joten tein vuorostaan v- manikyyrin. Lakka pullon korkki on muuten ihan kynsilakassa noissa kuvissa ja se näkyy ihan selvästi, mutta ei anneta sen häiritä niin kauheasti. :) Anteeksi laiskuuteni, kun en jaksanut rueta korkkia puhdistamaan.

Kynsien pohjalla on siis tuo Seppälän Nails oranssin värinen lakka. Tämän päällä on Rimmel 120 Shirley Temple, joka on kaunis shimmeriä sisältävä oranssi kynsilakka. Tämä antoi ihanan pirteän ja nätin pinnan lakkaukselle. Seuraavaksi rajasin v- muodon valkoisella Kiss nail art- paint koristelulakalla ja tällä samalla tein dotting toolin avulla pisteitä rajauksen alapuolelle. Lopuksi kiinnitin vielä oranssin värisiä strasseja rajauksen yläpuolelle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti