keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kukan puolikkaat

Nyt on kynsiä taas lyhennetty jonkun verran. Melko nysän näköiset vaan nyt, kun edelliset olivat jo aika pitkät. :) Harmitti kyllä viilata noin lyhyeksi, mutta pakko oli. Halkeamia oli tullut muutamaan kynteen niin ruman näköiset olisivat olleet ilman viilausta.

Tänään on kynsillä NYX Girls Tangerine ja koristeina on helmenpuolikkaita sekä käsinmaalattuja kukan puolikkaita. :) Maaleina käytin Oumaxin akryyliväreistä mustaa, hopeaa ja valkoista. Valkoisella tein dotting toolin avulla pisteitä kukkien keskelle ja hopealla vedin lyhyitä viivoja kukan terälehtien väleihin. Etusormeen ja pikkusormeen kiinnitin valkoisia helmenpuolikkaita.





NYX Girls CN196 Tangerine

Todella kaunis ja ihanan näköinen lakka. Sävyltään oikein nätti punaiseen taittuva oranssi kynsilakka, joka on metallinhohtoinen. Siinä on myös shimmeriä, joka sopii siihen ja antaa sen näyttävyyden tälle lakalle. Lakka levittyi kynnelle erittäin hyvin, mutta oli melko löysää. Tämä ei myöskään ollut kovinkaan peittäävää, joten jouduin laittamaan kynsille 3 kerrosta lakkaa. Vielä senkin jälkeen jäi hieman kuultamaan läpi eli olisi tarvinnut vielä ainakin sen neljännen kerroksen, mutta en millään jaksanut enää laittaa sitä ( laiskuus iski =D ). Lakka kuivuu nopeasti.

10 kommenttia:

  1. Todella kauniit lakkaukset:) Mä en ikinä itse uskalla ruveta edes yritttämään mitään tollasia kukkataiteiluja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. :) Kannattaa ihmeessä vaan rohkeasti rueta kokeilemaan! Akryylimaalit on siitä hyviä, että jos kukka jotenkin epäonnistuu niin sen saa heti pyyhittyä vedellä pois ja tehtyä uudelleen.

      Poista
    2. Tota mä en tiennytkään! Pitää ilmeisesti perehtyä näihin akryylimaaleihin enemmänkin:) Mistä niitä saisi hommattua ja millaista sivellintä käytät niiden kanssa?

      Poista
    3. Joo kannattaa perehtyä. Akryylivärit on tosi monikäyttöisiä ja niillä saa tehtyä tosi näyttäviä ja erilaisia kynsiä. Ne ovat myös tosi helppoja käyttää, kun ovat laimennettavissa pelkällä vedellä. :) Niitä voi siis ohentaa halutessaan vedellä ja värejä voi sekoitella keskenään. Suosittelen kyllä testaamaan! Itse tykkään kovasti maalailla akryyleilla ja onkin niistä kokemusta jo useamman vuoden, kun harrastan myös taulujen maalausta. Tosi hauskaa ja mukavaa puuhaa siis. :)

      Jos tekemäsi koristukset epäonnistuvat ja niitä haluaa pyyhkiä pois niin ei kannata antaa sen maalin kuivua ihan täysin, koska se on silloin hieman hankalampi poistaa.

      Omat akryylimaalini olen ostanut Cesarshopista: http://www.cesarsshop.fi/oumaxi-akryylimaalit-22ml-p-3089.html ja ne ovat tosi hyvät. Suosittelen ostamaan nuo Oumaxin värit, jos harkitset niiden ostoa. :)
      Siveltimeni olen ostanut MiMaxilta: http://www.mimax.fi/nail-art-siveltimet-kpl-p-4996.html
      ja ne ovat myös hyvät. Lisäksi olen myös ostanut sieltä ohutkärkisiä liner- siveltimiä: http://www.mimax.fi/liner-ohutkarkinen-sivellin-p-1200.html ja nekin hyviä. :)

      Toivottavasti näistä oli jotakin hyötyä. :)

      Poista
    4. Kiitos tosi paljon vinkeistä ja linkeistä:)!

      Poista
  2. Love your blog!!
    I'm following you :)
    would you follow mine?
    davidoffnails.blogspot.com.au

    would mean the world to me!

    VastaaPoista