keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Punertavaa oranssia

Aivan mielettömän ihana sää taas tänään. Aurinko vaan paistaa ja lämmintä on +10 asteen kieppeillä. :) Luntakaan ei paljoa enää näy, kuin siellä täällä vain pieniä kinoksia. Tämmöistä on ollut jo muutaman päivän ja toivottavasti myös jatkuu näin pitkään. Käytiin eilen tytön kanssa vaunuilla vähän kävelemässä, kun silloinkin oli tämmöinen ilma. Tänään uudestaan! :) Niin ja äkkiä se tuo aikakin menee, kun tyttö täyttää tänään jo 6kk. <3 Tuntuu vaan siltä, että vastahan se syntyi vaikka siitä onkin jo puoli vuotta. :D Heh.

Sittenpä kynsiin. Tällä kertaa lakkasin ja koristelin kynnet hyvin yksinkertaisesti. Vaikka näissä kynsissä ei ole paljon mitään niin minun mielestäni näistä tuli oikein nätit. :) Välillä on ihan mukava tehdä vain jotakin yksinkertaista, koska nekin ovat kauniita ja hienoja.

Ensin lakkasin kynnet NYX Girls Tangolla ja sen jälkeen lakkasin vapaalla kädellä kynsien kärjet Flormar / kone helsinki P30 mustalla. Lopuksi lisäsin pariin kynteen valkoiset kukkakynsitarrat, joiden keskellä on strassit.





NYX Gils CN185 Tango

Sävyltään oranssi kynsilakka, joka taittuu punaiseen. Tämä on kuin NYX Girlsin Tangerine, mutta ilman metallinhohtoa ja shimmeriä. Tämä on myös vähän tummempi ja punaisempi, kuin se. Kynsillä on lakkaa 3 kerrosta, jolla sai aikaan peittävän lopputuloksen. Lakka on hyvin levittyvää ja se myös kuivuu nopeasti.

5 kommenttia:

  1. Ihanat! Tosi kiva yhdistelmä toi oranssi ja musta. Oon tykännyt siitä aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Joo, se on kyllä kiva. Samoin kuin musta/valkoinen ja musta/punainen yhdistelmät. :)

      Poista