tiistai 29. huhtikuuta 2014

Water spotted- kynnet

Kokeilin muutama viikko sitten ensimmäistä kertaa water spotted- tekniikkaa, johon olen törmännyt muutamissa kynsiblogeissa. Halusin heti mielenkiinnosta itsekin kokeilla sitä ja tykkäsin kyllä kovasti siiitä. Se oli oikein hauska ja erilainen koristelutyyli, jota kokeilen mielelläni joskus uudestaankin vaikka se olikin vähän sotkuista hommaa. =P

Googlesta löytyy paljon hakuja tuolla water spotted nimellä, jos haluaa käydä katselemassa millaisia kynsiä muut ovat saaneet aikaiseksi ja ohjeita löytyy myös paljon. Lisäksi youtubesta löytyy videoita ja tässä on yksi hyvä esimerkki video mitä itse käytin mallina: Water Spotted Nail Art.
Kuviointi tehdään siis tiputtelemalla johonkin vesikippoon muutamia tippoja ( 3-4 ) kynsilakkaa ja sen jälkeen sinne suihkutetaan esim. desinfiointisuihketta, joka saa lakan pintaan muodostumaan reikiä. Sitten vaan kynsi painetaan haluttuun kohtaan ja kuviointi jää kynnelle.

Tekniikka on siis todella helppo ja yksinkertainen, kun sen vaan oppii. Itse jouduin näin ensimmäiseksi kerraksi vähän harjoittelemaan sitä ja teinkin useita suihkautuksia veteen ennen, kun aloin painamaan kuviointia kynsille. En siltikään täysin tyytyväinen ollut tuohon lopputulokseen, mutta ihan hyvä näin ensimmäiseksi kerraksi. :)
Kynsillä

- Essie 624 Over The Top
- Color Club 989 In Theory
- Alus- ja päällyslakka
Oletteko te jo kokeilleet tätä water spotted- tekniikkaa?


12 kommenttia:

 1. Olen halunnut kokeilla, mutta mikään mun hiuslakka ei toimi eikä toiminu myöskään desinfiointisuihke vaikka miten niitä suihkuttelin. :( Pitäis kokeilla uudestaan joskus kun nyt toimii marmorointi ja silloin sekään ei toiminut. Semmoset riekalekynnet ois upeat. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Miksiköhän ei toiminut? =/ Ite ainakin huomasin, että jos suihkutteli liian matalalta sitä ainetta niin se kuviointi ei silloin onnistunut. Myös liian paljon tai liian kovalla voimalla tuleva aine pilasi myös sitä kuviointia.

   Poista
 2. Water spotted kynnet on niin cooleja! :D Ite en oo muistaakseni yrittänyt koskaan tälläsiä, ehkä joku päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin on. Sen takia halusin itekin kokeilla. :)

   Poista
 3. Kivat ! Pitäisi varmaan itekki tehä taas pitkästä aikaa. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin onnistuneet, voi kun jaksaisi yrittää tuollaisia...

  VastaaPoista
 5. Wau noihan on mageet! :) pitäisköhän mullakin kokeilla :p

  VastaaPoista