sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Arvostelu 2/5

Seuraavana tuotearvostelussa BPS:n Daisyn valitsema leimauslaatta.
Tuo yllä oleva pyöreä leimaustaatta Qgirl-057 löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/nail-stamping-template-image-plate-flower-texture-pattern-qgirl-p-23795.html
Laatta on halkaisijaltaan 5,5cm ja siinä on 4 erilaista kuviota. Kuviot nousivat laatasta ihan hyvin, mutta se piti jokaisen leimauksen jälkeen puhdistaa huolellisesti tai kuviot eivät nousseet. Leimasin jokaisen kuvion paperille muutamalla eri lakalla ja tuossa alla on yksi pikainen versio Konadin mustalla leimauslakalla. Tykkään eniten noista alimmista kuvioista ja oikeanpuoleista käytinkin tämän päivän lakkauksiini.
Sittenpä mun lakkaukset, joissa siis käytin tuota laatan alempaa oikeanpuoleista kuviota. Peukalon ja keskisormen kynsillä on kaksi kerrosta vihreää OPI - My Dogsled Is A Hybrid lakkaa. Keskisormessa on ihanan pinkki OPI - Strawberry Margarita ja sitä myös kaksi kerrosta. Etusormen ja pikkusormen kynsillä on kaksi kerrosta kultaista Laval - Gold lakkaa, jolla tein myös leimaukset. Kultaisten leimauksien päälle lisäsin vielä valkoiset leimat Konadin valkoisella leimauslakalla, koska pelkät kultaiset ei oikein hyvin näkynyt. Tulipahan nyt kokeiltua tuplaleimaustakin tässä samalla ja onkin nämä kynnet paljon paremmat näin. :) Kivasti hohtaa tuo kultainen tuolta alta vaikka se ei tuossa kuvassa hirveästi erotu.
NÄITÄ KÄYTIN:
 • OPI - My Dogsled Is A Hybrid
 • OPI - Strawberry Margarita
 • Laval - Gold
 • Konad valkoinen leimauslakka
 • Qgirl-057 leimauslaatta
 • Leimasin ja pyyhin
 • Alus- ja päällyslakkaTässä vielä 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!

http://www.bornprettystore.com/

8 kommenttia:

 1. Nätit on lakkaukset ja nätti se on myös toi laatta ^.^
  Mut miulla ei riitä luotto noihin BPS:n laattoihin, että tilaisin itselleni. Niin paljon lukenut huonoa arvostelua laatoista, jotka ei toimi ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Aijaa. Joillekin sattunu sit harmillisesti paljon huonoja, mut mulla on ainakin ollu pelkästään hyviä laattoja.

   Poista