keskiviikko 27. tammikuuta 2016

BPS / Clear Jelly Stamper

Sain Born Pretty Storelta arvosteluun clear jelly stamperin, joka on tuommonen läpinäkyvä leimasin minkä toisesta päästä näkee leiman silikonityynyssä. Monille tuo on varmaan jo hyvinkin tuttu, mutta mulle se on vasta uusi juttu. Sen takia lähdinkin sitä heti innolla testailemaan, kun tähän asti mulla on toiminut vaan ja ainoastaan löllö leimasin. Muut on voinu jättää ihan suosiolla laatikkoon. Tässäpä mun arvostelu tuosta BPS:n leimasimesta.




Tuo yllä oleva leimasin + pyyhin setti löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/2pcsset-clear-jelly-nail-stamper-crystal-clear-silicone-nail-stamper-scraper-p-24059.html?currency=EUR

Aloitin tuotearvostelut aiemmin leimauksilla, jotta pääsin heti ensimmäisenä testaamaan tätä uutta leimasinta ja ehdinkin jo testailla sitä useamman kerran ennen tätä postausta. Tuo leimasin tuntui aluksi hieman isolle omaan käteen, kun olin tottunut pienempään leimasimeen vaan nopeasti siihen tottui. Myös leimaustekniikka hieman muuttui sen myötä, kun tuo tyyny osa oli pehmeämpi ja muotoutuvampi/joustavampi, kuin löllö leimasin. Nyt, kun oon tuota leimasinta testaillu niin voin sanoa, että tuo on mun tähän astisista leimasimista paras! Sillä saan onnistumaan leimaukset vielä paremmin mitä löllö leimasimella. Se joustaa tosi hyvin, joten leimaukset on helppo saada onnistuneesti kynsille. Tietty välillä tulee joitakin virheitä, mutta ne kuuluu asiaan. Joskus onnistuu hyvin ja joskus huonommin.

Tuosta pyyhkimestä sen verrran, että en saanut sitä millään toimimaan vaikka yritin. Se voi olla mun oma vika, koska en oo saanu leimasimien mukana tulevia omia pyyhkimiä koskaan toimimaan ja sen takia mä käytänkin ihan tavallista kaupan korttia siihen tarkoitukseen. Se toimii ja hoitaa hommansa täydellisesti.




Tuosta yllä olevasta kuvasta näkee miten tuo leimauskuvio näkyy leimasimen toisessa päässä katsottaessa. Kyllähän tuo hieman helpottaa kohdistamista, mutta yläosa voisi olla ehkä hieman leveämpi tms. niin olis helpompi katsoa mihin kohtaan kynttä kuvion leimaa. Muuten ihan kätevä ja hyödyllinen ominaisuus.

Sittenpä lakkaukset. Laitoin kynsille kaksi kerrosta pinkkiä Essence - Lucky nimistä lakkaa ja sen päälle tein leimaukset laatasta BPL-028 Konadin mustalla leimauslakalla kaikkiin muihin sormiin paitsi pikkusormeen. Lisäksi laitoin kukkien keskustoihin dotting toolin avulla Color Club - Sex Symbol glitteriä. Ihan nätit kynnet tuli, mutta tuo lakka on luonnossa tummemman sävyinen.




NÄITÄ KÄYTIN:



Tässä vielä 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!


15 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! Mulle on tulossa testiin violetti versio tuosta leimasimesta, joka toivottavasti toimii yhtä hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Okei, pitääpäs lukee sun arvostelu heti, kun oot sen tehny. :) Jospa toimis sulla!

      Poista
  2. Ohoh, yllättävää että tuo toimii noinkin hyvin :) Kauniit kynnet olet loihtinut! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Joo näyttää toimivan. :) Yllätyin itekin, kun luotto ollu tähän asti vaan löllö leimasimeen. Ite en osaa arvioida toiseen saman tyyppiseen läpinäkyvään leimasimeen, joten en tiiä onko parempi vai huonompi esim. aitoon verrattuna. Tietääkö joku? Pitää joskus se aito hommata ja testata. Sillä tais vaan olla melko tyyris hinta, mutta jos se vaan on parempi ja leimailee paljon tai tykkää leimailla niin on varmasti hintansa väärti. :)

      Poista
    2. Mä olen nyt lukenut että tuota BPS:n versiota olisi kehuttu jopa alkuperäistä paremmaksi, että tiedä häntä kannattaako sitä välttämättä ostaa :D Alkuperäinen on ainakin kuulemma kovempi kuin tämä.

      Poista
    3. Okei. Kiitos tiedosta. :) En kyllä välttämättä halua kovempaa, ku pehmeällä on helpompi leimata, mut jos sillä on muuten paremmat ominaisuudet niin vois harkita. Pitääpä ottaa tästä asiasta enemmän selvää.

      Poista