perjantai 1. tammikuuta 2016

Hyvää uutta vuotta!

Moi kaikille! :)

On taas hurahtanut pitkä tovi, kun viimeks oon tänne postaillu. Täällä kuitenkin ollaan enkä blogia oo missään nimessä lopettamassa vaikka postailut onkin välillä vähäisiä ja väliäkin saattaa tulla kuukausia. Tämä on mulle harrastus ja myös blogiin tulee sisältöä aina sen mukaan.
Elämä on ollu melko kiireistä viime aikoina niin en ole ehtinyt kirjoittaa blogia tai tehdä kynsiä. Arki on muuttunut haasteellisemmaks, kun on kaksi pientä lasta. ( Meidän "vauvakin" jo 8 kuukautta! ) Niiden kaikkien arjen hommien keskelle sovittan aina omia harrastuksiani ja nyt viime kuukaudet onkin kulunut aika paljolti liikunnan parissa ja käsitöitä tehdessä. Kynsiä oon lakkaillu ehkä vaan 3 kertaa tällä pitkällä postaus tauolla ja niilläkin kerroilla vaan jotain nopeaa. Jokunen päivä sitten lakkasin kynnet, mutta nämäkin on vaan helpot ja yksinkertaiset.

Kynsillä on kaksi kerrosta OPI - Ds Luxurious lakkaa. Keskisormen ja nimettömän kynsien sivuilla hieman Color Club - Sex Symbol glitteriä. ( kuva otettu kännykällä, joten siksi huonolaatuinen )


Mitäs teille kuuluu ja hyvinkö se uusi vuosi on alkanut? :) 
NÄITÄ KÄYTIN:
 • OPI - Ds Luxurious
 • Color Club - Sex Symbol
 • Alus- ja päällyslakka

8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla susta pitkästä aikaa! Eikä kynsien yksinkertaisuus haittaa; näyttävä lakka ei paljon mitään vaadi seurakseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. Tauko vähän vierähti pitkäksi. :D Joo niinpä se taitaa olla.

   Poista
 2. Postailet aina kun jaksat, täällähän me ollaan :) kivathan nämä kynnet on, kun lakka on näyttävä niin ei se paljoa vaadi kaverikseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukavaa, kun ootte. :) Yritän nyt vähän useammin lakkailla ja postailla, mut aina ei vaan aika riitä vaikka kovasti haluaisikin tehdä kynsiä ja kirjoittaa blogia.

   Poista
 3. Juurikin näin, postailet kun ehdit ja siltä tuntuu :) Emme myö katoa täältä mihkään!
  Tää Ds Luxurious on kyllä älyttömän kaunis lakka, ei paljoa kaipaa seuraksi mitään muuta ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin teen. :) Kiva aina tulla takaisin blogin pariin, kun ootte täällä oottamassa. Harmittaa, kun ei aina ehdi teidän blogejakaan lukemaan. Jään paljosta aina paitsi.. Niin on munkin mielestä. Kuvassa ei näytä yhtä upealle, kun mitä se luonnossa on. Ihana. <3

   Poista
 4. Tervetuloa takaisin :) Todella kaunis lakkaus vaikka onkin simppeli, yksinkertainen on kaunista!

  VastaaPoista