perjantai 29. tammikuuta 2016

Arvostelu 4/5

Tänään tuotearvostelussa folioita! :)
Nuo yllä olevat foliot löytyy täältä: http://www.bornprettystore.com/boxesset-multicolor-nail-foil-glitter-gold-silver-nail-glitter-decoration-p-18657.html
Sieltä voi valita kolmesta vaihtoehdosta mieluisan: kulta, hopea tai monivärinen. Itse valitsin monivärisen, joka sisältää neljää erilaista foliota. Yhteensä jokaisessa setissä on 12 rasiaa.
Foliosta voi leikata koko kynnen peittävän palan tai sitten vaan laittaa vähän haluamaansa kohtaan. Itse käytin palojen irrottamiseen ja asetteluun pinsettejä ja pientä sivellintä, jolla sain palan tarkasti haluamaani kohtaan. Dotting toolilla varmaan myös onnistuu, mutta itselläni oli sivellin heti käden ulottuvilla niin käytin sitä. Tuo folio on höynenen kevyttä ja haurasta, joten tuuletinta yms. ei kannata niitä käsiteltäessä olla päällä. Niitä kannattaa myös käsitellä varoen, ettei murene. Folio tarttui myös helposti sormenpäihin ym. kiinni. Vaikka mulla oli välillä hieman hankaluuksia tuon folion käsittelyn kanssa niin kyllä mä tykkäsin noista tosi paljon. Paikalleen laitto oli hyvin helppoa, kun ei tarvinnut laittaa erikseen mitään lakkaa alle mihin folio tarttuisi kiinni. Nuo tarttui lähes täysin kuivuneen värilakan päälle oikein mainiosti. Sen, kun vaan töpötteli paikalleen. :) Ihanaa foliota ja noilla saa tehtyä kauniita ja näyttäviä kynsiä. Myös se hyvä puoli on, että yhdestä 12kpl setistä riittää foliota useiden kynsien koristeluun, joten ei pitäisi heti loppua kesken.

Sittenpa lakkaukset. Etusormen ja pikkusormen kynsillä on 3 kerrosta hopeaista Casuelle merkkistä lakkaa. Muilla kynsillä on harmaa Essence - Serendipity ja sitä 2 kerrosta. Niiden kynsien sivuille laitoin koristeeksi hopeista foliota ja muutapa nämä kynnet ei mun mielestä tarvinnu, kun tuo folio on itsessään jo näyttävää. Tuli mieluisat kynnet, tykkään!
NÄITÄ KÄYTIN:

  • Essence - Serendipity
  • Casuelle ( hopea lakka )
  • Folio
  • Pinsetit
  • Sivellin
  • Alus- ja päällyslakka
Tässä vielä 10% alennuskoodi Born Pretty Storen verkkokauppaan!


8 kommenttia: